Orman, Gökhan için İtalya’da

Orman, Gökhan için İtalya’da

Başkan Fikret Orman, Leicester City’nin 7 milyon euro teklif ettiği Gökhan İnler için dün İtalya’ya gitti.

Ön libero transferinde Ozan Tufan ile Gökhan İnler’i aynı anda almak isteyen fakat Ozan’ın, F.Bahçe’ye gitmesi nedeniyle bu bölgeye sadece bir oyuncu alacak olan Beşiktaş, Gökhan İnler’in işini bitirmek için harekete geçti. Yıldız futbolcu ile anlaşarak Napoli’yi köşeye sıkıştırmaya çalışan Başkan Fikret Orman transferi bitirmek için dün İtalya’ya gitti. Leicester City’nin, 7 milyon euro bonservis bedeli ödemesine rağmen, Gökhan İnler’in, kulübüne “Beşiktaş’ta oynamak istiyorum” demesi üzerine son bir hamlede bulunmak isteyen Orman, İtalyan ekibinin yöneticilerini ikna etmeye çalışacak.

Gökhan İnler ile her konuda el sıkışan Beşiktaş Yönetimi, son anda devreye giren L.City’nin verdiği paradan daha az vermesine rağmen, bu transferi sonuna kadar kovalamaya çalışıyor. Her ne kadar 7 milyon euro bonservis bedeli önerse de, Beşiktaş’ın Gökhan İnler’e sunduğu yıllık ücrete yaklaşamayan Leicester City, tecrübeli oyuncuyu menajeri aracılığıyla da ikna etmeye çalışıyor.
Ancak İtalyan medyasında çıkan haberlerde, Napoli’nin yüksek bonservis bedeli nedeniyle Leicester City’nin önerisine sıcak baktığı bu nedenle Gökhan İnler’in İngiliz ekibine transferinin an meselesi olduğu belirtiliyor. Öte yandan Beşiktaş, Gökhan İnler’in transferinin gerçekleşmemesi halinde B planını devreye sokacak. Siyah-beyazlılar bu nedenle başta Eskişehirsporlu Lawal olmak bazı alternatifler ile de şimdiden şartlı olarak prensip anlaşmasına vardı.

Milliyet