Pereira'dan kariyer telaşı !

Pereira'dan kariyer telaşı !

Porto ve Olympiakos’u şampiyon yaparak ayrılan Portekizli teknik adam, Fenerbahçe’den de aynı şekilde ayrılabilmek için bir yıl daha kalmak istiyor.

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, sezon içinde yaşadığı olumsuzluklara rağmen bir yıl daha kalmak istiyor. Bunun temel gerekçesi de Portekizli teknik adamın kendini ispat çabası ve kariyerine kötü bir sayfa açmamak...

Daha önce Avrupa’da çalıştırdığı Porto ve Olympiakos’ta şampiyonluk yaşayan teknik adamın bu başarıları, Fenerbahçe’ye gelmesinde önemli referans olmuştu. Pereira, kariyerini de düşünerek şampiyonluk yaşamadan sarı-lacivertlilerin başından ayrılmak istemiyor. Bu kadar önemli bütçeye rağmen “Başarılı olamadı” denerek ayrılmayı kendine uygun bulmuyor.

Sezon içinde Terraneo’nun ayrılmasından sonra büyük sıkıntı yaşayan Pereira, kendisini takımın başına getiren kişinin ayrılması sonrası yalnız kaldı. Oyuncularla yaşadığı problemlerin ardından sıkıntısı daha da büyüdü. Sezon içinde yaşanan bu krizlerden etkilenen ve mutsuz olan Portekizli, kendi takımını tam olarak kuramamıştı.

Ciddi teklifler de alan teknik adam, Fenerbahçe’yi şampiyon yapıp sezon sonu ayrılmayı düşünüyordu. Ancak şampiyonluğun büyük ölçüde kaçmasının ardından Pereira, bir sene daha kalıp kendini göstermek ve kendini ispat etmek istiyor. Bu yüzden Porto’dan gelen teklife şu an için cevap vermedi. Pereira’nın bu düşüncesine yönetim de sıcak bakıyor.

Milliyet