Salih Uçan'ın son şansı !

Salih Uçan'ın son şansı !

Fenerbahçe’de sezon başında Roma’dan geri dönen Salih Uçan konusunda büyük bir üzüntü yaşanıyor.

Dick Advocaat, göreve geldiğinden bu yana hemen hemen bütün futbolcularından yararlanırken sadece Salih Uçan dışarıda kaldı. Büyük beklentilerin olduğu genç yıldız için Türkiye Kupası, son şans görünüyor.

2 yıllık aranın ardından beklentilerin yüksek olduğu 21 yaşındaki orta saha, bir türlü patlama yapamadı.
 
Vitor Pereira ile Monaco maçlarında ilk 11’de çıkan Salih, Dick Advocaat ile formayı unuttu. Hollandalı teknik adam ile en son Başakşehir ile oynanan lig maçında 90 dakika süre alan genç oyuncu, daha sonraki süreçte bir türlü istenen gelişmeyi gösteremedi. 
 
Teknik ekibin sürekli bir ilerleme göstermesini beklediği Salih, hiçbir şekilde arzulanan seviyeye gelemedi. Hatta bu süre zarfında; Van Persie formunu yakaladı, Şener Özbayraklı çalışkanlığıyla kadroya girdi, İsmail Köybaşı en önemli hamle oyuncusu oldu, Souza gönderilmek istenirken ilk 11’e adını yazdırdı ve son olarak Aatif Chahechouhe en önemli yıldızlardan biri haline geldi.
Geleceği için önemli
 
Birçok futbolcu kadroda kendine yer bulurken Salih Uçan, bir türlü geri dönüş yapamadı. Şu an itibariyle Türkiye Kupası’nda grupta yapılacak 6 maç milli oyuncu için bir şans olacak.
Avrupa ve ligde yıpranan kadrosunu Türkiye Kupası ile rotasyona götürecek Advocaat, böylece Salih’in son durumu gözlemlenip, sezonun ikinci yarısında geleceği için karar verilecek. 

Milliyet