Sergen Yalçın'dan acı itiraf: Beceriksiz...

Sergen Yalçın'dan acı itiraf: Beceriksiz...

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, G.Saray karşılaşması sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, G.Saray karşılaşmasında 3 puanı "kendi beceriksizlikleri" yüzünden alamadıklarını söyledi.

Yalçın, 2-2 sona eren Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, beraberliğe son derece üzüldüklerini, oynadıkları futbolun karşılığının bu olmaması gerektiğini düşündüğünü belirtti.

Çok sayıda pozisyon bulduklarını ancak bunları cömertçe harcadıklarını dile getiren Yalçın, "Özellikle 2-0'dan sonra Burak'ın attığı gol için 'çok net ofsayt diyorlar', bilmiyorum. Eğer ofsaytsa çok yazık oldu bizim takıma. Yediğimiz gol takımın moralini bozdu ve çok arkaya yaslandık ama ondan sonra tekrar oyunda tutunmayı başardık. Podolski çok güzel bir gol attı, tebrik etmek lazım" ifadelerini kullandı.

''BU GECEYLE İLGİLİ ÇOK ÜZGÜNÜZ''

Karşılaşmada skorun 2-2'ye gelmesinden sonra her iki takımın da pozisyonları olduğunu aktaran Yalçın, "Skor lehimize de dönebilirdi ama berabere bitti. Puan puandır diye düşünüyoruz ama kesinlikle almamız gereken 3 puanı kendi beceriksizliğimiz yüzünden alamadık diye düşünüyorum. Bu geceyle ilgili çok üzgünüz" diye konuştu.

Yalçın, çok sayıda pozisyonu değerlendiremediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bugün için Sivasspor iyi mücadele etti. Sezon başında iyi bir çalışma ortamı bulduğumuzun göstergesiydi. Çünkü geçen sezonun ikinci yarılarında çok oyundan düşüyorduk, öne giden oyuncuların gelmesinde sıkıntı yaşıyorduk. Bu akşam, daha göze hoş gelen, ayağa oynayan, hücuma 4-5 kişiyle çıkabilen, çok çabuk dönebilen oyuncu grubu izletmeye çalıştık. Oyunun 60 dakikalık bölümünde bunu gösterdik. 2-1'den sonra 20 dakikalık bocalama dönemimiz oldu. Bu müsabakalarda çok normal. Biraz fazla yaslandık arkaya. 2-2'den sonra da pozisyonlarımız var, oyunu yine çevirebilirdik, 3-2'ye de getirebilirdik. Bu gece için kısmet değilmiş, bir puan bir puandır."