Sivasspor'a direnemeyen Trabzonspor fark yedi

Sivasspor'a direnemeyen Trabzonspor fark yedi
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasının kapanış mücadelesinde Demir Grup Sivasspor sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u 4-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor maçı ile kapandı. Sivasspor karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

Trabzonspor maça hızlı başladı. Bordo-mavililer 11. dakikada Lazar Markovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Demir Grup Sivasspor bu golün ardından ataklarını sıklaştırdı ve 22. dakikada penaltı kazandı. Larsen kırmızı kartla oyun dışında kalırken Samu Saiz penaltı golüyle skoru eşitledi: 1-1

Demir Grup Sivasspor, Saiz'in attığı golden 10 dakikada sonra Erdoğan Yeşilyurt'un golüyle 2-1 öne geçti. İlk yarının geride kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ilk yarıyı Demir Grup Sivasspor 2-1 öne kapattı.

Mücadelenini ikinci yarısında Demir Grup Sivasspor, Saiz'in 58. dakikasında attığı golle durumu 3-1'e getirdi. Trabzonspor'un 10 kişi kalmasının ardından rahat bir oyun sergileyen kırmızı-beyazlılar, Caicedo'nun 90+3'üncü dakikada bulduğu golle mücadeleden 4-1 galip ayrılarak derin bir nefes aldı.

Demir Grup Sivasspor bu galibiyetle puanını 34 yaptı ve 10. sıraya yükseldi. Trabzonspor ise kötü gidişata dur diyemedi ve 45 puanda kalarak 5. sırada yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Trabzonspor ise Konyaspor'a konuk olacak.