Sneijder'in öfkesindeki sır

Sneijder'in öfkesindeki sır

Sneijder, kampın dünkü bölümünde bir hayli sinirliydi...

“Kontratım ve kilomla ilgili haber yapmayın” diye bağıran Hollandalı’nın asıl kızgınlığı, menajeri ile henüz masaya oturmayan yönetime. Bununla birlikte “Görüştüler ama parayı beğenmedi” iddiaları da işin tuzu biberi olmuş.

Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Sneijder, kampın dünkü bölümünde bir hayli sinirliydi. Yetenekli futbolcu, idman sahasının kenarında bekleyen gazetecilere çıkıştı. Tercümanına seslenerek “Onlara söyle, kontratım ve kilomla ilgili haber yapmayı artık bıraksınlar. Zaten Türk basınını artık takip etmiyorum” dedi.

KİLOLAR KIZDIRDI

Olayın perde arkasında ise ilginç detaylar yatıyor. Sneijder’in bir yıllık sözleşmesi kaldı ve bunu uzatmak istiyor. Fakat yönetimden kimse, Hollandalı futbolcunun menajeri Guido Albers ile bu konuyu henüz görüşmedi. Hal böyleyken, medyada “Sneijder’e yeni sözleşme önerildi ama parayı beğenmedi” haberleri çıkınca Hollandalı oyuncu kızdı. Tüm bunların üzerine bir de tatilde aldığı kilolarla ilgili polemik de eklenince çileden çıktı.

Bu arada yılda 4,5 milyon euro kazanan Sneijder ile yönetimin kısa süre içinde masaya oturması bekleniyor. Fakat aynı rakamın olmayacağı ve bir fedakârlık bekleneceği ifade ediliyor.

Bugün