Tolga durduracak Poldolski vuracak

Tolga durduracak Poldolski vuracak

Galatasaray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink’in oyun sistemi belli oldu.

Hollandalı teknik adam, geçen hafta kadroya katılan Tolga Ciğerci’ye 11’de şans verecek.

Tolga’nın hem defansif hem de ofansif yönden iyi durumu Riekerink’i mutlu ederken, Hollandalı teknik adam ileride de Podolski ve Eren konusunda kararsızlık geçirmişti. Cim-Bom’un patronu, burada ise tercihini Podolski’den yana kullanacak. Maçın gidişatına göre Eren Derdiyok ikinci devre şans sahaya sürülecek. 
 
Bruma’ya özel ilgi
 
Riekerink bugünkü maçta hazırlık kampının yıldızı Bruma’dan da çok şey bekliyor. Portekizli futbolcudan yine sahada sorumluluk alması istendi. Hollandalı hoca, Beşiktaş’ın iyi beklere sahip olmasından dolayı Bruma ve Sinan Gümüş’ten defansif olarak da ekstra çaba göstermelerini istedi.
 
Cim-Bom’da gözler yine Sneijder’e çevrilirken, teknik kadro ve yönetim, Hollandalı oyuncunun antrenmanlardaki hırs ve temposunu bugün sahaya yansıtması durumunda maça damgasını vurabileceğini dile getirdi. Riekerink, Sneijder’e saha içerisinde özgürlük verdi ama top rakibe geçtiğinde Bruma’nın bulunduğu sol bölgeye geçerek defansa yardımcı olmasını da istedi. Riekerink Linnes’in mide rahatsızlığı nedeniyle sağ bekte ise Sabri’yi tercih edecek. 

Milliyet