Trabzonspor Vagner Love'a talip oldu

Trabzonspor Vagner Love'a talip oldu
Güncelleme:

Bu sezon Süper Lig'de gol kralı olan Brezilyalı yıldız Vagner Love için Trabzonspor devreye girdi.

Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, hücum hattını güçlendirmek adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Teknik direktör Ersun Yanal’ın talimatları doğrultusunda istenen oyuncularla temasa geçen Bordo-Mavililer, listesine dahil ettikleri Vagner Love için harekete geçmeye hazırlanıyor. Sezon başında Alanyaspor’un kadrosuna kattığı ve attığı 23 golle Süper Lig’de gol kralı olmayı başaran Love için 3 milyon euro bonservis bedelinin gözden çıkarıldığı bildirildi. Şu an kulübünden 1.5 milyon Euro kazanan ve 1 sezon daha anlaşması bulunan Sambacı’ya 2 milyon Euro teklif edileceği öğrenildi.

Oyuncudan yana sıkıntı yok

Anlaşmanın ise 3 yıllık olması beklenirken, Love cephesinde bir sıkıntı bulunmadığı ifade edildi. Tecrübeli oyuncunun, Trabzon’a sıcak baktığı daha önceden bilinirken, Alanya’ya bu hafta içerisinde bu teklifin resmi olarak gitmesi bekleniyor. Ancak Akdeniz temsilcisinin, kendilerini ligden tutan yıldız futbolcuyu kolay kolay bırakmak istemeyeceği ve bonservis bedeli için 4 ya da 5 milyon euro talep edecekleri konuşuluyor.

Fanatik