Trabzonspor'a transfer müjdesi

Trabzonspor'a transfer müjdesi

Trabzonspor Genel Sekreteri Meriç ikinci kamp dönemine kadar 7-8 oyuncuyla anlaşacaklarını açıkladı.

Kadrosunu yeniden yapılandıran Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Gençağa Meriç yeni sezon için 7-8 oyuncu transfer etmeyi plandıklarını söyledi.

Titizlik içinde çalıştıklarının altını çizen Meriç, “Birçok oyuncumuzu satacağız ve bu oyuncuların yerine özellikle yabancılar almayı planlıyoruz. Kadromuza 7-8 oyuncu takviyesi yapacağız. Bunlardan ilk kampa yetişenler olabilir, yetişmeyenler de olabilir ama ikinci kampa transferleri tamamlamış olacağız” dedi.

Bordo-mavili yönetici, Slovakya kampının 24 kişilik kadrosuna altyapıdan yetişen genç oyuncuları dahil ettiklerini belirterek, “Onları hocamız da değerlendirecek” diye konuştu.

Gençağa Meriç takımdan göndermek istedikleri yabancılardan şimdiye kadar sadece Douglas için Sporting Lizbon’dan teklif aldıklarını da açıkladı. Meriç, “Görüşmelerde son aşamaya gelindi. Cardozo için ise henüz somut bir teklif almadık” ifadelerini kullandı.

Mustafa ve Zeki görüşme odasına

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, iç transferi en geç gelecek hafta sonuna kadar çözeceklerini söyledi.

Çubukçu, “Bu sezon transferde hata yapmak istemiyoruz. Bu konuda geçmişten dersler çıkarıp, sabırlı olmalıyız. Kimse merek etmesin. İyi bir takım oluşturmak için uğraşıyoruz. Kampa kadar iç transferi çözüp önümüzü görmek istiyoruz. Sonrasında dış transfer için çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

İç transfere hız veren bordo-mavili yönetim geçen sezon Kayserispor’da kiralık oynayan Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş ile masaya oturacak.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadroda tutulmalarını istediği iki oyuncunun yanı sıra yeni sözleşme için prensipte anlaşma sağlanan Mustafa Yumlu ile de bir araya gelinecek.