Vitor Pereira gerçeği ! Harvard Üniversitesi...

Vitor Pereira gerçeği ! Harvard Üniversitesi...

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın önemli bir özelliği daha ortaya çıktı.

Sarı-Lacivertli futbolcuların zaman zaman yaptığı "Küstüm Şov" triplerine aldırış etmeden işine yoğunlaşan Pereira'nın Harvard Üniversitesi'nin "İnsan Yönetimi" derslerini uzaktan takip ederek bu tür problemleri aştığı ortaya çıktı

Portekizli teknik adam oyuncuların zaman zaman kendisine karşı tavır almasına karşı sanki hiçbir şey olmamış gibi problemleri çözmesinin sırrı çözüldü.
 
SÜREKLİ BİR ARAYA GELDİ
Vitor Pereira'nın Harvard Üniversitesi tarafından hazırlanan "İnsan Yönetimi" derslerini uzaktan takip ederek birçok problemi aştığı bildirildi. Bu derslerin içinde yer alan "Birlikte daha fazla vakit geçirin" temasını uygulayan Portekizli teknik adamın takımda fazla süre almadığı için huzursuzluk duyan Robin Van Persie ile sürekli bir araya geldiği ifade edildi. Vitor Pereira, Van Persie ile arasındaki buzları bu sayede eritti. Üstelik kendisinden en üst seviyede yaranlanmaya başladı.
 
LOKOMOTIV ÖNCESİ BAŞLADI
Lokomotiv Moskova maçı öncesinde başlayan, Beşiktaş derbi öncesimde tavan yapan Pereira-Van Persie ortaklığı Fenerbahçe'yi açıkça bir üst seviyeye çıkarttı. Üstelik Van Persie, golcülük vasıflarını tam olarak göstermiş olmamasına rağmen.
 
HERKESTEN FAYDALANDI
Tüm bunlar yaşanırken Vitor Pereira, takımın bir diğer santrforu Jose Fernandao'yu da küstürmemeyi başardı. Bunun yanında sezon başında takımın 11'inde yer almayan Alper Potuk ve Volkan Şen'den hem daha fazla hem de en iyi performansla faydalanmaya da başladı.

Takvim