Volkan Demirel ve Furkan Özçal birbirine girdi

Volkan Demirel ve Furkan Özçal birbirine girdi

Fenerbahçe kaptanı maçın uzatma dakikalarında kendisine sert giren Furkan ile tartıştı. Olaya Deniz ve Zeki Yavru da dahil olunca ortalık bir anda karıştı.

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin son anlarında Volkan Demirel ile Kayserisporlu Zeki Yavru ve Furkan Özçal arasında gerginlik yaşandı.

Furkan Özçal'ın topu kontrol eden Volkan Demirel'le çarpışması ve Volkan'ın yerde kalmasının ardından sahada sinirler gerildi. 

Bu andan sonra Volkan Demirel ayağa kalktı ve Furkan Özçal 'Ne yapıyorsun' tarzında el hareketi yaptı. İki oyuncuyu ayırmak içn Ba araya girerken Furkan o an kendisini yere bıraktı. 

O anın ardından Kayserisporlu oyuncu Zeki Yavru da Volkan'a tepkisini gösterdi. İki takım oyuncuları olayı bitirmek için kendi arkadaşlarını kenara çektiler. Maçın hakemi Mete Kalkavan olayın ardından Volkan Demirel'e sarı kart gösterdi.

ZEKİ YAVRU: VOLKAN KÜÇÜCÜK ÇOCUĞUN ÜZERİNE GİDİYOR
Volkan'ın, Furkan Özçal ile tartışmasına tepki gösteren Zeki Yavru, "Benim sinirlendiğim nokta, soyunma odasında devam ediyor. Furkan onun yarısı kadar. Bizim de zorumuza gidiyor, arkadaşımız yere düşünce savunmayalım mı? Volkan ile Furkan'ı barıştırmaya çalışıyorlar, ne gerek var? Küçücük çocuğun üzerine gidiyor. Dışarıda arkadaşsak, içeride de arkadaşız. Sahada da arkadaş olmak zorundayız" ifadelerini kullandı.