Wesley Sneijder için şok iddia !

Wesley Sneijder için şok iddia !

Sneijder’in, sakat sakat milli takım kampına katıldığı öğrenildi.

Hollanda formasıyla bugüne kadar 124 maça çıkan Sneijder’in, 129 maçla rekoru elinde bulunduran Van der Sar’ı geçebilmek için sakat sakat milli takım kampına katıldığı öğrenildi. Galatasaray cephesi ise derbi öncesi sakatlığın nüksetmesinden endişe ediyor.

Galatasaray’ın 32 yaşındaki tecrübeli yıldızı Wesley Sneijder, önceki gün katıldığı Hollanda Milli Takımı kampında, “Ağrılarım var ama mutlaka oynamak istiyorum” demişti.

Hollanda, önce Belçika ile hazırlık maçı yapıp, ardından Dünya Kupası grup eleme mücadelesinde Lüksemburg ile kozlarını paylaşacak. Sneijder’in forma konusunda bu kadar ısrarcı olmasının sebebi ise çok farklı.

Bugüne kadar 124 kez ülkesi için mücadele eden Wesley, 129 maçla rekoru elinde bulunduran efsane kaleci Van der Sar’ı geride bırakmayı hedefliyor. Ülkesinde gözden düşmek üzere olduğu için de hiçbir maçı kaçırmak istemeyen Sneijder, Belçika ile oynanacak hazırlık maçında bile forma giymek istediğini hocası Blind’e aktardı.

‘Ben sayılara bakmam’

Blind ise “Benim sayılarla bir işim yok. Bir oyuncu iyiyse oynar, değilse oynamaz. Wesley milli takımda yer bulmak istiyorsa, öncelikle kendi takımında düzenli oynamalı” ifadelerini kullanmıştı. Sneijder  bu sözlere karşın Galatasaray’da da sakat sakat oynamaya devam ediyor.

Sarı-Kırmızılılar ise Fenerbahçe derbisi öncesi tecrübeli futbolcunun sakatlığının nüksetmesinden endişe ediyor. Wesley daha önce de milli takım arasında sakatlık yaşamış ve formasından bir süre ayrı kalmıştı.

Belçika'ya karşı 75 dakika sahada kaldı

Hazırlık maçında Belçika ile karşılaşan Portakallar'da Wesley Sneijder 75 dakika forma giydi. Mücadele 1-1'lik skorla sona erdi.

Garip ama gerçek

21 haftadır gol atamayan Wesley Sneijder’in son 5 haftada oynamadığı 3 maçı da Galatasaray kazanırken, Hollandalı yıldızın sahada olduğu 2 mücadele kaybedildi. Yılda 4.5 milyon Euro garanti ücret alan 32 yaşındaki futbolcunun bu kötü performansı, hocası Riekerink’i de sistem konusunda kararsız bırakıyor.

Fanatik