Wilfried Bony imzaya geliyor !

Wilfried Bony imzaya geliyor !
Güncelleme:

Fenerbahçe anlaşmaya vardığı Wilfried Bony'ye 21 Temmuz'a kadar imza attırmayı planlıyor.

Fildişili yıldızla her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, kiralama teklifini yaptığı Manchester City’den cevap bekliyor. Hedef, Avrupa Ligi 3. ön eleme kadrolarının gönderileceği son tarihe kadar bu işi bitirmek.
 
Bir an önce forvet hattına takviye yapmak için harekete geçen Fenerbahçe, golcü transferi konusunda rotayı Manchester City’den Wilfried Bony’ye çevirmişti. Bony’nin menajeri ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınmış ve yıllık 3.5 milyon Euro’dan el sıkışılmıştı.

Fildişi Sahilli oyuncunun ardından rotayı kulübü City’ye çeviren Sarı-Lacivertliler, 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro’yu gözden çıkarmıştı. Bony konusunda son derece kararlı olan Fener, şimdi İngiliz ekibinin kesin yanıtını bekliyor. Alınan bilgiye göre de teknik direktör Pep Guardiola, 28 yaşındaki forveti yeni sezon planlarında düşünmediğini yönetime iletti.

Son detaylar kaldı

City’nin herhangi bir aksilik olmaması durumunda Kanarya ile son detayları konuşup, ‘Anlaşma tamam’ cevabını vereceği düşünülüyor. Sarı-Lacivertli ekibin kurmayları ise bu transferi, 21 Temmuz tarihine kadar bitirmeyi amaçlıyor. Çünkü bu tarihe kadar, 27 Temmuz’da oynanacak Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçının oyuncu listesinin UEFA’ya bildirilmesi gerekiyor.