Yasin-Selçuk kapışması

Yasin-Selçuk kapışması

Galatasaray Kaptanı, Yasin’e, sol beke daha fazla yardım etmesi için çıkıştı. Golcü buna tepki gösterince Selçuk İnan bu duruma çok kızdı.

Gençlerbirliği karşısında hat trick yapan, ancak polislere sarılarak yaptığı sevinçle hatırlanan Yasin Öztekin, dün de Osmanlıspor’u boş geçmedi. Sarı-kırmızılı futbolcu, 3. dakikada takımının maça önde başlamasını sağlarken, son yedi isabetli şutunun beşini de gol yapmayı başardı.

İlk yarının en çok koşan ismi de olan Yasin, buna rağmen kaptan Selçuk İnan’ın hışmından kurtulamadı. 30. dakikada Osmanlısporlu Vrsajevic’in sağ kanattan gidip gelmesine sinirlenen Selçuk, Carole’a destek vermediği gerekçesiyle Yasin’i uyardı. Ancak golcü futbolcu, buna tepki gösterince Kaptan, takım arkadaşının bu tavrına sinirlendi. Bunun üzerine araya giren Hakan Balta, Yasin’i tartışmadan uzaklaştırdı.

Dalyada gol

2014’te Galatasaray’a katılan Yasin Öztekin ayrıca dün sarı-kırmızılı formayla 100. maçını oynadı. Yasin dışında, Cim-Bom’da 10. sezonunu geçiren Hakan Balta, Osmanlıspor karşısında Süper Lig’deki 300. karşılaşmasına çıktı.

2.5 senede 100 maça çıkmanın iyi olduğunu söyleyen Yasin, “Umarım daha çok forma şansı bulurum. Çünkü buraya gelmek için çok çalıştım” dedi. Osmanlıspor maçını da yorumlayan Yasin, “Maç zordu çünkü zemin çok kötüydü. Rakip de iyi oynadı. Onları da tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

Yasin, berabere kalmalarına rağmen bir puanın kendileri için kazanç olduğunu ifade etti. Futblcu, 2.5 sezonda 100 kez forma giymenin iyi olduğunu belirtti.