Süper Kupa finalinde olay kare

Süper Kupa finalinde olay kare

Pedro'nun UEFA Süper Kupa zaferinin sonrasındaki hallerini İspanyollar, oyuncunun Barcelona ile ayrılacağı şeklinde yorumladı.

Barcelona'nın UEFA Süper Kupa'yı kazandığı karşılaşmanın ardından ortaya çıkan bir kare İspanyollar'ın gündemine girdi. Barça'daki geleceği uzun süredir tartışma konusu olsa da, dün gece Tiflis'teki maçta oldukça başarılı bir performans sergileyen ve takımına galibiyeti getiren golü atarak geceye damga vuran oyuncunun kulüp ile bağları koptu.
 
Avrupa futbolunun bir numaralı kupası kabul edilen Süper Kupa'yı alan Katalan ekibinde karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa seremonisine Pedro'nun tavırları damga vurdu. Arkadaşlarının kupa sevincini yaşadıkları sırada gruptan ayrı bir yerde durmayı seçen ve coşkuya katılmayan 28 yaşındaki futbolcunun takımla bağlarını kopardığı ve ayrılığı kesinkes kafasına koyduğu ifade edildi.

30-036.jpeg
 
Tecrübeli futbolcu karşılaşmanın ardından kendisine yöneltilen 'Barcelona'dan ayrılmak istiyor musun?' sorusuna 'Hayır' şeklinde karşılık vermiş ve "Durumum bundan daha karışık. Konu para ile alakalı değil. Daha fazla oynamak istiyorum. Yedek kalmak istemiyorum" yanıtı vererek mutsuz olduğunu itiraf etmişti.