Elazığspor Başkanı destek istedi

Elazığspor Başkanı destek istedi

Elazığspor Kulübü Başkanı Öztürk iş adamlarından destek istedi.

PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor'un başkanı Selçuk  Öztürk, düzenledikleri passolig kampanyası için iş adamlarının desteğini istedi.
 
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Öztürk, maddi durumu kısıtlı  taraftarın maçlara gelebilmesi için başlattığı kampanya kapsamında taraftarlara  250 passolig kartı dağıttı.
 
Elazığlı iş adamlarına çağrıda bulunan Öztürk, bilet alacak gücü  bulunmayan taraftarların, takımlarının yanında olabilmeleri için kampanyaya  destek verilmesi gerektiğini kaydetti.
 
Öztürk'ün çağrısına İzmir'de yaşayan Elazığlı iş adamı Mustafa Alper  Doğan cevap verdi. Kampanya kapsamında taraftara 100 passolig kartı dağıtmaya  karar veren Doğan, sezona iddialı bir kadroyla iyi bir başlangıç yapan  Elazığspor'a her Elazığlının destek olması gerektiğini belirtti.
 
Takıma iyi transferler yapıldığını belirten Doğan, "Yapılan isabetli  transferlerle bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olan Elazığsporumuzu  sahiplenelim ve başkanımız Selçuk Öztürk'ü yalnız bırakmayalım. Başkanımızın  geçtiğimiz günlerde başlatmış olduğu kampanya kapsamında bizim de çorbada tuzumuz  olsun düşüncesiyle 100 passolig kartı alarak taraftarlarımıza dağıtacağız.  Elazığsporumuza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.