İbrahim Üzülmez hoca boşuna konuşmuyormuş !

İbrahim Üzülmez hoca boşuna konuşmuyormuş !

Futbolu bıraktıktan sonra uzun süre yorumculuk yapan ve iddialı sözleriyle dikkat çeken İbrahim Üzülmez, teknik direktörlükteki ilk deneyiminde fırtına gibi esiyor.

 4 hafta önce PTT 1. Lig ekibi Vartaş Elazığspor'un başına geçen Üzülmez, takımını zirveye taşıdı.

Teknik direktörü İbrahim Üzülmez yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor, 15. haftaya lider giren Kardemir Karabükspor'u yenerek maç fazlasıyla ilk sıraya oturdu.

Bordo-beyazlı ekip, ligin 11. haftasının ardından teknik direktör Bayram Bektaş ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Üzülmez ile PTT 1. Lig'de çıktığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alıp, 9 puan topladı.

İbrahim Üzülmez'in takımı Vartaş Elazığspor, ligde dün Elvir Baliç'in çalıştırdığı Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenmeyi başardı.

Bu süreçte iyi bir çıkış yakalayan Elazığ temsilcisi, Üzülmez yönetiminde 1461 Trabzon'u 2-0, Alanyaspor'u 1-0 yendi. PTT 1. Lig'de 15. haftaya girilirken 26 puanla zirvede bulunan Kardemir Karabükspor'u da dün sahasında 2-1 yenen bordo beyazlı ekip, topladığı 27 puan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

EVİNDE MAÇ KAYBETMİYOR
Üzülmez yönetiminde evinde maç kaybetmeyen Elazığ temsilcisi, ligdeki tek yenilgisini ise 13. haftada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında 2-0'lık sonuçla aldı.

Bütün ağırlığını lige veren Vartaş Elazığspor, ikinci planda düşündüğü Ziraat Türkiye Kupası'nda ise, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Amed Sportif Faaliyetler'e normal süresi 1-1 biten maçta, uzatmalarda 2-1 yenilerek elendi.