Rizespor'un yeni başkanı belli oldu

Rizespor'un yeni başkanı belli oldu
Güncelleme:

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden fakat aldığı başarısız sonuçlar sonucunda lige veda ederek Spor Toto 1. Lige düşen Çaykur Rizespor'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı sonucunda yeni başkan belli oldu.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un 92. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Tek listeyle gidilen seçimde İbrahim Turgut, kullanılan 72 oyun tamamını alarak Çaykur Rizespor'un 37. başkanı oldu.

Kongre salonunda açıklamalarda bulunan eski başkan Tahir Kıran, yeni başkan İbrahim Turgut ve ekibine destek olacaklarını belirterek "Bu bir bayrak yarışı. Biz bayrağı değerli bir arkadaşımıza devrediyoruz. Sayın İbrahim Turgut ekibiyle beraber taşın altına ellini koydu. Onlara istedikleri her türlü bilgiyi vermeye hazırız." diye konuştu.

"DÖRT ELLE TAKIMA SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Takıma dört elle sahip çıkacaklarını belirten Başkan İbrahim Turgut ise şunları söyledi:

"Çaykur Rizespor'un kaybedecek bir dakikası bile yoktur. Bugün dört elle takıma sahip çıkmalıyız. Yönetim, takım ve taraftarı bir bütündür. İletişimi güçlendirerek camianın tüm paydaşları ile fikir alışverişi içinde olacağız. Çaykur Rizespor birlikte sevinen, birlikte üzülenlerin takımıdır. Bu bağlamda birlik içerisinde, altyapıdan üst yapıya bir bütünlük içerisinde başarıya ulaşrmak için çalışacağız."