Yeni Malatyaspor takviye yapacak

Yeni Malatyaspor takviye yapacak

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı, "Bu takıma ciddi katkı yapacak en az 2-3 oyuncuya ihtiyacımız var" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif  direktörü Ali Ravcı, takımlarına ciddi katkı yapacak en az 2-3 oyuncuya  ihtiyaçları olduğunu belirtti.
 
Antrenman sahasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ravcı, 1461  Trabzon maçında galip gelerek taraftarını sevindirmek istediklerini, ancak maçın  skorunun istedikleri gibi olmadığını söyledi.
 
1461 Trabzon'un karşılaşma boyunca çok pozisyon üretemediğini belirten  Ravcı, "Bir tek pozisyon buldular, o pozisyonu da değerlendirdiler. Neticede  istemediğimiz bir sonuç aldık. İyi başlamak isterdik ama olmadı. Daha ligin ilk  haftası. Eksiklerimizi görme açısından ligin başında olmamız ve ilk maçımızı bu  şekilde kapatmamız belki de bizim içinde ciddi bir uyarı oldu" diye konuştu.
 
Ravcı, takımda eksikliklerinin olduğunu dile getirerek, "Bunların  tamamlanması lazım. Zaten bunu her seferinde söylüyoruz. Bu takıma ciddi katkı  yapacak en az 2-3 oyuncuya ihtiyacımız var. Eksik mevkilerimiz de belli. Bunun  için başkanımız ve yönetim kurulu çalışmalarını sürdürüyorlar. Transferin son  gününe kadar her şey olabilir, olması da gerekli" ifadelerini kullandı.
 
Transfer süresinin dolmasına az bir zaman dilimi kaldığını anımsatan  Ali Ravcı, transferin mali boyutunun da olduğunu, bunu da düşünmeleri gerektiğini  söyledi.
 
Kulübün bütçesine göre transferde hareket edeceklerini belirten Ravcı,  şunları kaydetti: "İşin mali boyutunu düşünmediğinizde sıkıntı olabiliyor. Aslında  oyuncu çok ama kulübün bir bütçe dengesi var, bunu da bozmamak gerekiyor. Buna da  dikkat ediyoruz. Transferin son gününe kadar oyuncu fiyatları düşecek, bunu  bekliyoruz. Çünkü her sezon böyle oluyor. Alınacak oyuncu çok ama bize takıma çok  katkı yapacak oyuncu lazım. Onun için arayışlarımız devam ediyor, görüşmelerimiz  sürüyor. Transferin son gününe kadar da bu işi bitireceğimizi zannediyorum."