Castro'dan Kayseri'ye övgü

Castro'dan Kayseri'ye övgü

Luis Castro, Kayseri'nin turnuvaya çok iyi ev sahipliği yaptığını söyledi.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Kayseri Genel Koordinatörü Luis Castro, Kayseri'nin turnuvaya çok iyi ev sahipliği yaptığını söyledi...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret eden Castro, şampiyona için kayseri'de yapılan hazırlıkları çok beğendiklerini belirtti.

Yerel komitenin çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdiğini dile getiren Castro, "FIFA olarak Türkiye'de ilk kez uluslararası bir turnuva düzenliyoruz. Kayseri'de şu ana kadar her şey çok güzel gidiyor. Yerel organizasyon komitesinin burada çok profesyonelce hazırlıklar yaptığını ve işleri çok iyi şekilde koordine ettiğini gördük. Kayseri turnuvaya çok iyi ev sahipliği yapıyor. Sizin desteğiniz de çok önemli ve çok memnunuz" diye konuştu.

Maçların yapıladığı Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nın da çok etkileyici olduğunu vurgulayan Castro, şöyle devam etti:

"Burada harika bir stat var. Çok mükemmel imkanlara sahip ve gerçekten her yönüyle uluslararası standartlarda. 14 yıldır Arjantin Milli Takımı ile dünyanın çok değişik ülkelerinde turnuvalara katıldık. Bu tür organizasyonlarda gördüğüm en güzel şehir Kayseri. İnsanları çok sıcak ve ilgili. Bu şehir, geleceğin yıldızları olacak futbolcuları izlemeyi hak ediyor. Dünyada 500 milyon insan bu turnuvayı izliyor. Bu turnuva Kayseri'nin dünyadaki etkisini artırmak için çok güzel bir fırsat ve bunu da çok iyi değerlendiriyor. Sözlerimin sonunda turnuvaya sağlamış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum."

Özhaseki de belediye olarak tüm hazırlıkları en ince ayrıntısına kadar hassasiyetle takip ettiklerine vurgu yaparak, "Her şeyiyle iyi giden bir turnuva var. Aylar öncesinden başlattığımız hazırlıklar neticesinde sıkıntısız bir organizasyon gerçekleşiyor. Bütün ekip olarak teyakkuz halindeyiz. Şehir olarak bundan sonra da her türlü uluslararası spor organizasyonuna evsahipliği yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.