Beşiktaş taraftarında otele baskın! Burak Yılmaz engelledi

Beşiktaş taraftarında otele baskın! Burak Yılmaz engelledi
Güncelleme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 3. maçında Bodo/Glimt'e 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta gece yarısı şoku yaşandı. Bir grup taraftar Siyah-Beyazlı futbolcuların kaldığı otelin kapısına dayandı. Olayların büyümesini Teknik Direktör Burak Yılmaz engelledi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 3. maçında Norveç ekibi Bodo/Glimt ile kozlarını paylaştı. Aspmyra Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Bodo/Glimt'in 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorun ardından Beşiktaş'ın gruptan bir üst tura yükselme şansı iyiden iyiye azalmıştı.

 Siyah - beyazlı taraftarlar, Norveç deplasmanında istenen performansın ortaya konulamaması sonrasında futbolculara büyük bir tepki gösterdi.

 Beşiktaşlı futbolseverler, Bodo/Glimt maçının ardından takımlarının kaldığı otelin önüne gitti. Futbolculara ve yönetime tepki gösteren taraftarları teknik sorumlu Burak Yılmaz karşıladı.

Taraftarları sakinleştirmeye çalışan Yılmaz, "Siz bir şey demeden ben söyleyeyim, haklısınız. Tamam mı? Ayağınıza sağlık, Allah razı olsun. Çocuklar 6 saat yol gidecek, onlar gitsin. Ne deseniz haklısınız. Rica ediyorum sakin olun. İnşallah düzeleceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu konuşma sonrası Beşiktaşlı taraftarlar, genç çalıştırıcıyı kırmadı ve otel önünden ayrıldı.