Amsterdam Arena'da F.Bahçeli avı !

Amsterdam Arena'da F.Bahçeli avı !

Fenerbahçe'nin Amsterdam'da oynayacağı Ajax maçı öncesinde Hollanda'da taraftar avı başladı.

52 bin kişilik statta sarı-lacivertlilere ayrılan 3 bin kişilik bölümün biletleri iki hafta önceden tükendi. 5 bin Türk'ün bilet aldığı öğrenilirken, Ajax tribününe F.Bahçe forması ya da atkısı ile gidenler içeri alınmayacak.

Ajax Kulübü, maç günü statta Türkler'in çoğunluk olmasını engellemek için yoğun çaba sarf ediyor. Hollanda ekibi yönetiminin, yaklaşık 1 ay önce, maçın biletleri satışa çıkmadan, Ajax taraftar kart satışını durdurduğu, böylelikle Fenerbahçe taraftarlarının Hollanda tarafından bilet almasını engellediği öğrenildi. Buna rağmen Hollanda'da yaşayan ve Ajax taraftar kartı olan çok sayıda Türk'ün maç için Hollanda tarafından bilet aldıkları kaydedildi. 
 
10 BİN TARAFTAR BEKLENİYOR
Ajax bunun önlemini özel aramayla alacak. Ajax tribününe F.Bahçe forması ya da atkısı ile giden hiçbir taraftar içeri sokulmayacak. Üzerinde Türk bayrağı ya da başka bir Türk takımı simgesi bulunan taraftar da stada giremeyecek. 52 bin kişilik Amsterdam Arena'da Fenerbahçe'ye ayrılan 3 bin kişilik bölümün biletleri iki hafta önce tükendi. En az 5 bin Türk'ün de Hollanda tarafından bilet aldığı öğrenildi. Perşembe günü Fenerbahçe'yi yaklaşık 10 bin kadar taraftarın desteklemesi bekleniyor.

Sabah