Fenerbahçe'den Rus rakip için ilk yorum !

Fenerbahçe'den Rus rakip için ilk yorum !

Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat ve F.Bahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar, kurada Lokomotiv Moskova çıkmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, Nyon'da çekilen UEFA Avrupa Ligi kurasında eşleştikleri Rus ekibi Lokomotif Moskova'yı değerlendirdi.
 
'Rusya ile aramızda barış...'
 
'İlginç bir kura oldu. Umarım ülkemize ve kulübümüze hayırlı olur. Buraya gelen tüm takımlar güçzlü. Biz de kaliteli futbolculardan kurulu bir takımız. Bu kaliteyi sahaya yansıttığımız zaman rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Spor rekabet etmekle birlikte barış ve dostluk kurulması için yapılan faaliyetlerdir. Bu karşılaşmalar Rusya ile aramızda barış, dostluk ve yumuşamasının güzel bir vesilesi olur. 
 
Fırat takıma bir takviye yapılıp yapılmayacağı ilgili soruya ise, "Tabi ki teknik heyetin bileceği birşey. Şu an böyle bir düşüncemiz yok ama ileride ne olur tabi bilemiyoruz. Gol averajıyla kaybetmiştik. Şimdi çok daha tecrübeli bir takımız" cevabını verdi.
 
Turgur Acar: 'Mutluyuz'
 
F.Bahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar ise yaptığı açıklamalarda;
 
'Daha önce Beşiktaş'tan tanıdığımız bir rakip. Bu sefer biz onları konuk edeceğiz. F.Bahçe'ye ve ülkemize yakışır bir şekilde ağırlayacağız. Biz mutluyuz. Her maç farklı bir kulvar. Grup maçları da çok farklıydı. Sürprizler de oldu. Biz iddiamızı sürdürüyoruz. Biz inançla yola çıktık ve bunu da sürdüreceğiz.
 
Bizim gruptan ikinci çıkmamız Beşiktaş'ın da grubunu üçüncü bitirmesi nedeniyle ilk maçı evimizde oynamak zorunda kaldık.'