Hapoel başkanından Beşiktaş'a gözdağı

Hapoel başkanından Beşiktaş'a gözdağı

Beşiktaş'ı eleyecek güçte olduklarını söyleyen Hapoel Beer-Sheva'nın kadın başkanı Alona Barkat, oyuncularına prim dağıttı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Hapoel Beer-Sheva kulübünün kadın sahibi Alona Barkat, siyah-beyazlılarla eşleşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

TURU GEÇECEĞİZ

Barkat, "Enteresan bir kura oldu. Güçlü bir takımla eşleşeceğiz ve bizim için önemli bir sınav olacak. Elimizden geleni yapacak ve en iyi halimizle turu geçeceğiz. Evet zor olacak ancak aynı zamanda zorlu bir gruptan geldiğimizi de hatırlatmak isterim. Neler yapabileceğimizi yıl içerisinde kanıtladık. Bu yüzden ben takımıma inanıyorum.'' dedi.

Öte yandan Beşiktaş maçları öncesinde İsrail cephesinde takımın moral motivasyonu üst seviyede tutulmaya çalışılıyor. Teknik direktör Barak Bakhar'ın sözleşmesinin 3.5 yıl uzatılmasının ardından bu kez futbolcularına primleri dağıtıldı. 

BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ PARA DOPİNGİ

Avrupa Ligi grubunda Southampton ile oynadıkları son maç öncesinde başkan Barkat'ın oyunculara turu geçmeleri halinde prim vereceği sözünü verdiği ve bu sözü tuttuğu belirtildi.

Beer-Sheva sahibi, Beşiktaş maçı öncesi takımın motivasyonunun artması için her futbolcuya adam başı 50 bin Şekel (45 Bin TL) verdi.