Nani’den iyi haber

Nani’den iyi haber

Sakatlığını atlatan Portekizli futbolcu dünkü antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Molde maçı öncesi sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan F.Bahçe’ye Nani’den iyi haber geldi. Diego, Ba, Kjaer’in yanısıra Josef De Souza’nın sakatlıkları devam ederken, sağ üst ön adalesinde ağrısı bulunan Nani’nin durumunun iyiye gittiği belirtildi. Ağrıları büyük ölçüde azalan futbolcu dünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Portekizli oyuncunun bugünkü maçta forma giymesi bekleniyor.

Ancak Josef de Souza için aynı durumu geçerli değil. Kasımpaşa maçında kasığından sakatlanan Brezilyalı Molde karşısında oynayamayacak.  Ağrıları devam eden futbolcuda sertleşme söz konusu olduğu belirtilirken, zorlaması durumunda bu bölgede bir yırtık oluşabilme ihtimali, sağlık ekibini korkuttu. Bu yüzden planlar Brezilyalı futbolcu olmadan yapılıyor. 

Pereira, savunma hattında Mehmet Topal ile Kadlec ikilisini bir arada oynatmayı düşünüyordu. Portekizli çalıştırıcı, Alves’in  sakatlıktan yeni çıkması sebebiyle ilk etapta Kasımpaşa maçındaki kurguyu düşünüyordu. Ancak Josef’in sakatlığı sebebiyle Mehmet Topal orta sahada görev alacak, savunmada ise Alves-Kadlec ikilisi forma giyecek.