Rövanş öncesi flaş transfer !

Rövanş öncesi flaş transfer !

Lokomotiv Moskova, Ezekiel Henty’i 5.5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Lomokotiv Moskova, Slovenya ekibi Olimpija’dan Nijeryalı golcü Ezekiel Henty’i 5.5 milyon euro’ya kadrosuna kattı.
 
Oumar Niasse’ye Akhisar Belediye’den 5.5 milyon euro’ya alıp Everton’a 18 milyon euro’ya satan Rus ekibi Lokomotiv, kadrosunu yeni bir golcü ile güçlendirdi.  Rus ekibi 22 yaşındaki Nijeryalı golcü Henty’i transfer etti.
 
22 yaşındaki golcü Instagram hesabından transferi açıklarken, Fenerbahçe’ye dün Uefa Avrupa Ligi’nde 2-0 kaybeden Rus ekibinin gün içinde transferi resmen açıklaması bekleniyor.
 
Ezekiel Henty kimdir?
 
Milan alt yapısında yetişen 1.84 boyundaki golcü futbolcu İtalyan ekibinde forma şansı bulamadı. 2014-2015 Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana, Ezekiel Henty’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Ljubljana bu sezon başında ise 115 bin paund karşılığında Nijeryalı golcünün bonservisini satın aldı.
 
Olimpija Ljubljana forması giyen Henty bu sezon çıktığı 24 maçta 10 kez fileleri havalandırdı. Lokomotiv Moskova, golcü futbolcu için Slovenya ekibine 5.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
 
Sporcope