Volkan Demirel'den Berke Özer açıklaması !

Volkan Demirel'den Berke Özer açıklaması !
Güncelleme:

Fenerbahçe ile sözleşme tazeleyen kaptan Volkan Demirel, yeni transfer Berke Özer için' 'Berke'de kendimi görüyorum. Ben onun yaşındayken top tutmayı bilmiyordum'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile sözleşme yenileyen kaptan Volkan Demirel, takımın İsviçre kampından önemli açıklamalarda bulundu. İşte tecrübeli kalecinin açıklamalarından öne çıkan satır başları:

”YÜK OLMAK İSTEMEM”

Bir şeyleri yapamazsam da yük olmak istemem. Sözleşmenin süresi kulüple benim aramda, kulüp isterse açıklar. Yük olduğuma inandığım an sözleşmem olsa bile bırakırım. Sözleşmenin süresi kulüple benim aramda, kulüp isterse açıklar. Aramızda güzel bir ortam var. Hocamızın istekleri doğrultusunda devam edeceğiz. Bazı şeyler okudum yazılan ve çizilenler gerçeği yansıtmıyor. Bir şey açıklanması gerekirse zaten bunu ben yaparım”

”BERKE’DE KENDİMİ GÖRÜYORUM”

“Berke daha çok genç. Belli bir kalitesi var. Buradaki oyunucular ona yardım olacak. Bu dönemi Berke ile birlikte atlatacağız. Berke’de kendimi görüyorum. İnşallah Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet eder. Ben onun yaşındayken top tutmayı bilmiyordum.”

”ÖRNEK OLARAK BİR BUFFON VAR”

“Ben 17 senedir bu takımdayım. Çok önemli bir şey bu. Örnek olarak bir Buffon var o da PSG’ye gitti. Elimden geldiğince burada devam edeceğim. Sonra da tribündeki yerimi alıp imkanlar doğrultusunda inşallah geri döneceğim”

”TAHTAYA KOYUNCA ORTAYA ÇIKAR”

“Uzun zamandır dolu tribüne oynamıyorduk. Takımı daha yukarı çıkaracaklar. Onlarla daha güçlüyüz. Tahtaya koyunca zaten ortaya çıkar. Taraftarımız bizim için büyük bir güç”

”DE GEA 5 GOL YEDİ AMA…”

“Dünya Kupası’nda Courtois ve Pickford’u beğeniyorum. Bir kalecinin performansını takım belirler. Mesela David de Gea çok iyi kaleci ama İspanya’da 5 şutta 5 gol yedi. Şimdi kötü kaleci olarak değerlendiremeyiz.”

Barış Alıcı ve Berke Özer resmen Fenerbahçe'de !Barış Alıcı ve Berke Özer resmen Fenerbahçe'de !