Gökhan Çıra'dan dikkat çeken Fenerbahçe paylaşımı

Gökhan Çıra'dan dikkat çeken Fenerbahçe paylaşımı
Güncelleme:

Galatasaray'ın dün Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 2-0 yenildiği Tuzluspor maçı sonrasında, konuk takımın futbolcusu Gökhan Çıra'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraf olay olmuştu. Çıra sosyal medya paylaşımlarına bugün de devam etti ve sarı kırmızılı taraftarları...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir şok yaşadı ve sahasında TFF 2. Lig takımı Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu. Bu maçın sonrasında konuk takımın oyuncularından Gökhan Çıra, Türk Telekom Stadı'ndaki Tuzluspor'un soyunma odasında yer alan yazı tahtasına 'Türk Telekom hatırası Galatasaray 0 Tuzluspor 2' yazılmış ve kahkaha atan bir fotoğraf paylaştı.

Bu paylaşım sonrasında Galatasaraylı taraftarlar çılgına döndü ve Gökhan Çıra'yı mesaj yağmuruna tuttu.

Bu mesajın etkisi daha geçmeden Çıra, kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulundu ve Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmeye devam etti.

Tuzlasporlu Gökhan Çıra, Instagram mesajında, "Bugün aldığım en güzel haber büyük Fenerbahçe taraftarını, 30 milyon Fenerbahçeli'nin arkamda olduğunu görmek. Hepsi söz verdi 3. maça hepsi geliyor. Allah'ım o kutsal Fenerbahçe formasını giymeyi nasip etsin" ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşım kısa zamanda büyük yankı uyandırdı.