Kartal'a 1461 Trabzon freni !

Kartal'a 1461 Trabzon freni !

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Beşiktaş deplasmanda 1461 Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda konuk olduğu Trabzon'da öne geçti ama kazanmayı başaramadı.

Kara Kartal Sosa'nın golüyle öne geçtiği maçta Yüksel'in golüne engel olamayıp, grupta rakibiyle birlikte 7 puanda ve averajla ikinci sırada kaldı...

Gökhan Töre'nin 66.dakikada orta sahada kaptırdığı topla golü bulan 1461 Trabzon liderliği Beşiktaş'a bırakmadı. Hüseyin Avni Aker'de oynanan mücadelede Beşiktaş ilk yarıda Sosa'nın golüyle 1-0 öne geçsede, ikinci yarıda Yüksel Şişman'ın golüne engel olamadı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Bu sonuçla C Grubu'nda 1461 Trabzon 7 puanla averajla liderlik koltuğunu bırakmadı. En yakın takipçisi Beşiktaş ise aynı puanla ikinci sırada yer aldı.

1461 Trabzon: 1 - Beşiktaş: 1

1461 Trabzon

İbrahim Demir, Okan Yıldız, Akakpo, Recep Uğur (Dk. 46 Aytaç Ak), Erhan Kara, Emrullah Kokoç, Ziya Alkurt (Dk. 85 Kaan Güdü), Yüksel Şişman, Hasan Batuhan Artarslan, Hamza Gür, Ali Kuçik (Dk. 67 Yaser Hacımustafaoğlu)

Beşiktaş

Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Franco (Dk. 84 Mustafa Pektemek), Tosic, Hutchinson, Kerim Frei (Dk. 61. Gökhan Töre), Sosa, Oğuzhan Özyakup, Quaresma (Dk. 46 Olcay Şahan), Cenk Tosun

Goller: Dk.45+1 Sosa (Beşiktaş), Dk. 66 Yüksel Şişman (1461 Trabzon)

Sarı Kartlar: Dk.26 Hamza Gür, Dk. 45 Ziya Alkurt, Dk. 51 Aytaç Ak  (1461 Trabzon) , Dk. 43 Cenk Tosun, Dk. 83 Necip Uysal (Beşiktaş)

İŞTE MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada..

[PAGE]

90.DK: Hakem Halil Umut Meler müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

90.DK: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

90.DK: Mustafa Pektemek'in pası ile ceza sahası sol çaprazı çizgisinde topla buluşan Olcay Şahan bekletmeden pasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak savunma son anda araya giriyor ve bu topu kalecisi İbrahim Demir'e kazandırıyor.

87.DK: Topla birlikte sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Olcay Şahan ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak kaleci İbrahim Demir çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

85.DK: 1461 Trabzon cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ziya Alkurt oyundan alınırken yerine Kaan Güdü oyuna dahil oluyor.

84.DK: Beşiktaş cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Pedro Franco oyundan alınırken yerine Mustafa Pektemek oyuna dahil oluyor.

83.DK: Kara kartallarda Necip Uysal, rakibi Yüksel'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

82.DK: Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Serdar Kurtuluş ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

79.DK: Ceza yayına sokulan Oğuzhan Özyakup sol ayağı ile çok sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

78.DK: Ev sahibi 1461 Trabzon bu dakikalarda kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.

76.DK: Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Gökhan Töre rakibini geçerek yerden vuruyor ancak kaleci İbrahim Demir üzerine gelen bu topu iki hamlede kontrol ediyor.

75.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Oğuzhan Özyakup ortasını alıtpas çizgisine doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

72.DK: Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Gökhan Töre pasını penaltı noktası sol arka çaprazındaki Olcay'ı görüyor. Olcay bekletmeden pasını ceza yayı çizgisi üzerindeki Cenk Tosun'a gönderiyor. Cenk yerden çok sert vuruyor ancak top sol kale direğini hemen yanından dışarı gidiyor.

71.DK: Kara kartallar bu dakikalarda rakip yarı alanda baskısını artırıyor.

68.DK: 1461 Trabzon cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ali Kucik oyundan alınırken yerine Yaser Hacımustafaoğlu oyuna dahil oluyor.

66.DK: GOOOLL!! 1461 Trabzon, Yüksel Şişman ile beraberliği yakalıyor! Orta alanda rakibi Gökhan Töre'den çaldığı top ile haraketlenen Yüksel ceza yayı üzerinde diğer rakibi Pedro Franco'yu geçerek ceza sahasına giriyor ve plase vuruşu ile yerden topu filelere gönderiyor.

65.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Jose Sosa ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci İbrahim Demir çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

63.DK: Batuhan Artarslan'ın ara pası ile sağ çaprazda topla buluşan Hamza Gür kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

61.DK: Beşiktaş cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Kerim Frei oyundan alınırken yerine Gökhan Töre oyuna dahil oluyor.

57.DK: Orta alanın gerisinden hareketlenen Serge Akakpo havadan pasını savunma arkasına hareketlenen Ali Kucik'e gönderiyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

55.DK: 1461 Trabzon'da Ali Kucik kısa süreli sakatlık geçiriyor.

54.DK: Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

51.DK: 1461 Trabzon'da Aytaç Ak, rakibi Jose Sosa'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

50.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ziya Alkurt ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Günay Güvenç çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

48.DK: Yüksel Şişman'ın ara pası ile sağ kanatta topla buluşan Ali Kucik ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inmeden ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

46.DK: Beşiktaş cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ricardo Quaresma oyundan alınırken yerine Olcay Şahan oyuna dahil oluyor.

46.DK: 1461 Trabzon cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Recep Uğur Öztürk oyundan alınırken yerine Aytaç Ak oyuna dahil oluyor.

46.DK: Müsabakanın ikinci yarısı 1461 Trabzonlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

DEVRE ARASI

45.DK: Hakem Halil Umut Meler ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45.DK: GOOOLL!! Beşiktaş, Jose Sosa ile öne geçiyor! Ceza yayı sağ çaprazına sokulan Kerim Frei ara pasını ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Jose Sosa'a gönderiyor. Topla buluşan Jose Sosa sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ve topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.

45.DK: Takım arkadaşının yaptığı faule itiraz eden Ziya Alkurt hakem Halil Umut Meler tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

43.DK: Sol kanattan gelişen atakta Dusko Tosic ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Cenk Tosun rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalıyor ve penaltı bekliyor. Ancak hakemin devam kararı üzerine itirazlarını sürdüren golcü oyuncu sarı kart ile cezalandırılıyor.

41.DK: 1461 Trabzon'da Recep Uğur Öztürk kısa süreli sakatlık geçiriyor.

38.DK: Beşiktaş gole çok yaklaşıyor. Ceza yayı sol çaprazına sokulan Kerim Frei havadan pasını penaltı noktasına hareketlenen Cenk Tosun'a gönderiyor. Cenk bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

35.DK: Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Ricardo Quaresma ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmadan seken top penaltı noktası sağ arka çaprazında bulunan Kerim Frei'ın önüne düşüyor. Kerim Frei topu düzelterek yerden sert vuruyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

33.DK: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken konuk ekip Beşiktaş'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

30.DK: Ceza sahası sağ çaprazına sokulan Kerim Frei topu sağ tarafına çekerek rakibini geçiyor ve sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

27.DK: Ceza sahası sol çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını altıpas sağ tarafına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Necip gelen topu bekletmeden altıpas çizgisi gerisindeki arkadaşı Dusko Tosic'e gönderiyor. Tosic'in yerden vuruşunda kaleci İbrahim Demir uzanıyor ve bu topu kontrol ediyor.

26.DK: 1461 Trabzon'da Hamza Gür, rakibi Oğuzhan Özyakup'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

26.DK: Ceza yayı sol tarafında topla buluşan Kerim Frei sert vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.

24.DK: Ricardo Quaresma'nın ara pası ile sağ çaprazdan ceza sahasına giren Jose Sosa yerden sert vuruyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

23.DK: Erhan Kara'nın pası ile sol kanatta topla buluşan Ziya Alkurt ceza sahasına girmeden ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak Ali Kucik'den önce savunma araya giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.

21.DK: Sağ kanattan gelişen atakta Okan Yıldız ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

18.DK: Bu bölümde yapılan karşılıklı faullerle oyun sık sık duruyor.

15.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Kerim Frei ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

13.DK: Bu dakikalarda konuk ekip Beşiktaş rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.

10.DK: Hızlı gelişen 1461 Trabzon atağında Yüksel Şişman'ın ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında Ali Kucik kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

7.DK: Konuk ekip Beşiktaş kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.

4.DK: 1461 Trabzon'da Hamza Gür kısa süreli sakatlık geçiriyor.

3.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Yüksel Şişman ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

1.DK: Hakem Halil Umut Meler'in düdüğü ile müsabakaya başlayan taraf Beşiktaş oluyor.

- Bordo mavililerde ise eksik oyuncu bulunmuyor.

- Siyah beyazlılarda sakatlıkları bulunan Veysel Sapan ve Eslem Öztürk’ün yanı sıra antreman eksikliği bulunan Tolgay Arslan ve kırmızı kart cezalısı olan Alexander Milosevic bugün takımlarını yalnız bırakacak.

- PTT 1. Liginde mücadele eden Trabzon temsilcisi ise ilk yarının sonunda topladığı 16 puan ile 17. sırada yer alıyor.

- Spor Toto Süper Ligde ilk yarıyı geride bırakırken kara kartallar topladıkları 41 puan ile ligin zirvesinde bulunuyor.

- İki ekip tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya geliyor.

- C Grubunda geride bıraktığımız 2 hafta sonunda 1461 Trabzon 6 puan ve 11 averaj ile liderliğini sürdürürken aynı puana sahip Beşiktaş ise 5 averaj ile ikinci sırada bulunuyor.

- Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak müsabakada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

- Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması C Grubu 3. Hafta mücadelesinde 1461 Trabzon ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

MAÇ ÖNCESİ

Diğer sayfada...

[PAGE]

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Mücadeleyi ATV naklen yayınlayacak.

Kupadaki ilk iki maçında Kardemir Karabükspor'u 3-0 ve Sivas Belediyespor'u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlı takım, Karadeniz ekibi karşısından da galibiyetle ayrılarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Beşiktaş grupta 6 puan ve averajla ikinci sırada bulunurken, ilk iki maçında Sivas Belediyespor'u 7-1 ve Kardemir Karabükspor'u 5-0 yenen 1461 Trabzon ise zirvede yer alıyor.

STAT: Avni Aker

SAAT:18:30

HAKEM: Halil Umut Meler

YAYIN: ATV - SPOR3.COM CANLI ANLATIM

1461 TRABZON: İbrahim, Serge, Ömer, Aytaç, Okan, Batuhan, Ziya, Hamza, Ali, Emrullah, Yüksel

BEŞİKTAŞ:  Günay, Serdar, Franco, Necip, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Kerim, Sosa, Quaresma, Cenk