Şenol Çorlu yönetti, Pereira kahvesini içti

Şenol Çorlu yönetti, Pereira kahvesini içti

Antalyaspor - Fenerbahçe maçında izleyenleri şaşkına çeviren anlar yaşandı...

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Antalyaspor maçına genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla çıkan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımı yönetme görevini U21 Takımı'nın hocası Şenol Çorlu'ya bıraktı.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçını izleyenler sürpriz bir görüntüyle karşılaştı...

Karşılaşmaları genelde saha kenarında ayakta izleyen ve sık sık oyuncularını uyarması ile bilinen teknik direktör Vitor Pereira bu kez bambaşka bir görüntüdeydi.

Herkes Pereira'nın gene saha kenarına çıkmasını beklerken, Portekizli teknik adam kulübede oturup kahvesini içti; takımı yönetme görevini de U21 Takımı Teknik Direktörü Şenol Çorlu'ya devretti.

10-094.jpg

Zaman zaman önündeki dosyayı açarak oyuncular hakkında Pereira'ya bilgiler veren Şenol Çorlu ile bilgi alışverişi yapan Vitor Pereira ilk yarı boyunca yerinden hiç kalkmadı.

Pereira'nın böyle davranmasının en önemli sebebi ise, sahada oynayanların çoğunun U21 Takımı'ndan gelmiş olması idi.

Antalyaspor karşısında Fenerbahçe'nin 18 kişilik maç kadrosunun 10'unu U21 Takımı oyuncuları oluşturdu.

GENÇ OYUNCULAR ÇOK MUTLUYDU
Antalyaspor önünde Fenerbahçe forması giyme mutluluğunu yaşayan genç oyuncular, karşılaşma sonrası duygularını şöyle dile getirdi:

Savaş Polat: Bu forma altında alabileceğimiz her süre bizim için çok önemli ve değerli. Hocamıza bize fırsat verdiği için teşekkür ediyorum. Maçta da zaman zaman üstün taraf olan bizdik. Yenebilirdik ama olmadı berabere sonuçlandı. Daha çok çalışıp devam etmeliyiz.

Egemen Zengin: İki kere kadroya girmiştim ama bu sefer 90 dakika sahada kaldım. Hem hocamız hem Şenol hoca başımızdaydı. Biz buraya gelmek için çalışıyoruz. Hocalar çok ilgi duyuyor. Bugün de sahaya yenmek için çıktık. Arada tecrübeli ağabeylerimiz de vardı. Onlar da bize bir şeyler kattı.

Yasir Subaşı: Şansımızı en iyi şekilde değerlendirdik. Fenerbahçe’de, altyapıyla A Takım arasındaki geçiş çok iyi. Altyapıdaki oyunculara değer veriliyor. Diyalog halindeyiz. Hocamız bizi izliyor, bize değer veriyor, şans veriyor. Biz de şansımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz."

Hürriyet