Nou Camp'ta Türk tutkusu

Nou Camp'ta Türk tutkusu
Güncelleme:

Arda’nın transferi dünya basınında büyük yankı uyandırırken, İspanyol medyası da milli futbolcumuza yakın ilgi gösterdi.

El Mundo Deportivo, Arda’nın stattaki gösterisinde Galatasaray bayraklı ve formalı insanların çokluğuna dikkat çekti, “Arda Turan, Türk tutkusunu Nou Camp’a taşıdı” ifadesini kullandı.

Arda’nın transferi dünya basınında büyük yankı uyandırırken, İspanyol medyası da milli futbolcumuza yakın ilgi gösterdi.

Milli oyuncunun imza törenine 6 bini aşkın futbolseverin geldiğine dikkat çeken El Mundo Deportivo, oyuncunun karizmasının insanları tribüne çektiği yorumunu yaptı, Galatasaray bayraklı ve formalı insanların çokluğuna dikkat çekilerek, “Arda, Türk tutkusunu Nou Camp’a taşıdı” ifadesi kullanıldı.
 
Katalan gazetesi Sport ise, Arda Turan’ın imza törenine hem taraftarların hem de kentteki turistlerin geldiğini belirtti. Tören sırasında hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığının altı çizilirken, buna karşın toplanan kalabalığın iyi olduğu yorumu yapıldı. Oyuncunun tören boyunca güler yüzlü olduğu dile getirildi.

Madrid merkezli As gazetesi de “Arda, Barça armasını öptü” başlığıyla verdiği imza töreni haberinde, oyuncunun tören boyunca neşeli tavırları olduğuna dikkat çekti. Atletico Madrid’de 4 yıl başarıyla forma giydiği hatırlatılan futbolcunun, “Çocukluğumdan beri hep Barcelona forması giymek istedim” sözlerine de yer verildi.

12-005.jpg

Bu arada dünyanın birçok yerinde izlenen Barcelona TV de Arda Turan’ın futbol hayatını izleyenlerine sundu. Yaklaşık 3 saatlik canlı yayında Arda’nın Galatasaray’daki futbolu oradan Atletico Madrid’e gidiş öyküsü ve nihayetinde Barcelona’da tamamlanan inancı ve rüyası anlatıldı.

6 bin kişiyle buluşma

Barcelona, yeni transferi Arda Turan’ı Nou Camp Stadı’nda taraftarına tanıttı. Barça forması giyen milli futbolcu, kendisini görmek için stada gelen yaklaşık 6 bin kişilik taraftar grubunu selamladı. Topla kısa bir gösteri yapan Arda Turan’a, stattaki Türk taraftarlar  açtıkları pankartlarla sevgi gösterisinde bulundu. Daha sonra kulübün sponsorları arasında yer alan firma, Arda’ya otomobil tahsis etti.

Soyunma odasında yeri bile hazır!

Transferi tamamlayan Barcelona, kulüp internet sitesi üzerinden Arda’nın soyunma odasındaki fotoğraflarını paylaştı.

10-056.jpeg