Şampiyonluk maçında Bakan Nebati'ye protesto

Şampiyonluk maçında Bakan Nebati'ye protesto
Güncelleme:

TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon Yeni Mersin İdman Yurdu oldu. Şampiyonluk maçında tribünde olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, protesto edildi. Kulüpten yapılan açıklamada, ''Bakanımıza karşı yapılan olumsuz davranışları kınıyoruz'' denildi.

TFF 3. Lig'de 2022-23 sezonu, 34. hata karşılaşmalarının oynanmasıyla tamamlandı. 1. Grup'ta Yomraspor'la karşılaşan Yeni Mersin İdman Yurdu, rakibini 5-1 mağlup ederek şampiyon oldu ve TFF 2. Lig'e yükseldi.

BAKAN NEBATİ'YE TEPKİ
Mersin İdman Yurdu'nun, Yomraspor'u yenerek şampiyon olduğu karşılaşmanın ardından tribünleri selamlamak isteyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sahaya indi. Ancak tribünlerden protesto sesleri yükseldi. Taraftarlar, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Meclis'te Hizbullah istemiyoruz" tezahüratı yaptı.

KULÜP, PROTESTOYU KINADI
Yaşananların ardından kulüpten, "Yeni Mersin İdman Yurdu Kulübü olarak bugüne kadar tüm siyasi görüşlere saygımızı ve mesafemizi koruyarak, şehrimizin takımının siyaset üstü olduğu bilinciyle hareket ettik. Bugünkü maçın ardından şampiyonluğumuzu gölgede bırakan, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati'ye karşı yapılan olumsuz davranışları kınıyoruz" açıklaması yapıldı.