İmamoğlu: ''Dedemin mezarına gidip gazi olup olmadığını kontrol etmişler''

İmamoğlu: ''Dedemin mezarına gidip gazi olup olmadığını kontrol etmişler''
Güncelleme:

CHP'nin İstanbul adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu ve A Haber'in büyük dedesinin mezarına gittiğini iddia etti. İmamoğlu, "Gerçekten İstiklal Savaşı Gazisi olup olmadığını kontrol etmeye çalışmışlar" dedi.

CHP'nin İstanbul adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalına konuk oldu.


CHP İstanbul adayı İmamoğlu, A Haber ile ilgili de bir iddia ortaya attı ve şunları söyledi:

"Gecenin bir yarısı büyük dedemin köyüne mezarlığa gitmişler. Dedemin mezarına giderek gerçekten İstiklal Savaşı Gazisi olup olmadığını kontrol etmeye çalışmışlar"

Köyde az insan olduğu için, dedesinin bir yakını tarafından mezarda ışığın fark edilmesiyle ortaya çıkan olayı İmamoğlu "Utanmazlık" olarak özetledi.

Ekrem İmamoğlu, Akşener ile ilgili de şu değerlendirmeleri yaptı:

"Cüneyt Bey çok iyi bir huyum vardır. Bazen bazı insanlarla ilgili iyi ilişki ve samimi ortam geçirdiğim hat neyse, süreci bir anda orada dondururum. Şu an dondurdum. Hiçbir şey duymuyorum. Benim hafızam orada duruyor. Sıkıntılı süreçten önce nasıl diyaloglar yürümüşse oradayım. Diyalog yok monolog var. Benim o kadar önemli meselem var ki, beni ilgilendirmiyor."