İstanbul'da tramvay hattında zorunlu düzenleme

İstanbul'da tramvay hattında zorunlu düzenleme
Güncelleme:

Metro İstanbul tarafından T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda ray yenileme çalışmaları yapılacağı bildirildi. Metro İstanbul, tramvay hattının çalışmalar süresince hizmet vereceği güzergahı da paylaştı.

Metro İstanbul, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda daha güvenli ve konforlu bir yolculuk için ray yenileme çalışması yapılacağını açıkladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, ray yenileme çalışmaları nedeniyle, 24-27 ve 30-31 Ekim ile 1-2 Kasım'da seferlerin saat 23.00'ten sonra Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacağı aktarıldı.

Metro İstanbul, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'ndaki ray yenileme çalışmaları kapsamında 24-27 ve 30-31 Ekim ile 1-2 Kasım'da seferlerin saat 23.00'ten sonra Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacağını bildirdi.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda güvenli ve konforlu bir yolculuk hizmeti için ray yenileme çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Açıklamada, "Çalışmalar kapsamında 24, 25, 26, 27, 30, 31 Ekim ve 1, 2 Kasım tarihlerinde seferlerimiz saat 23.00 sonrası Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacaktır. Bağcılar ve Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında İETT otobüsleri ile ücretsiz mekik seferleri gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi.