Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy'ün ilk prodüksiyonu Kayıp Adımlar

Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy'ün ilk prodüksiyonu Kayıp Adımlar
Güncelleme:

Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy’ün ilk prodüksiyonu olan “Kayıp Adımlar” oyunu 6 Ocak’ta gala gösterimiyle seyircisi karşısına çıkıyor.

2021yılından itibaren birbirinden değerli tiyatro ve müzik gruplarını ağırlayan Alan Kadıköy, 2022 yılında  ilk prodüksiyonunu hayata geçirmek için yönetmenlere açık çağrıda bulunmuştu. 82 yönetmenin proje dosyalarının değerlendirilmesinin ardından tiyatro alanında proje üretimi desteklenecek olan yönetmen Zeynep Özden oldu.

Alan Kadıköy’ün ilk prodüksiyonu“Kayıp Adımlar”

Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy’ün ilk prodüksiyonu olan yönetmenliğini Zeynep Özden’in yaptığı Kayıp Adımlar tiyatro oyunu Türkiye’de ilk kez Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy sahnesinde seyircisiyle buluştu. 

Moliere ödüllü Fransız yazar Denise Bonal’in yazdığı, Zeynep Özden’in yönettiği Kayıp Adımlar; ayrılığın ve kavuşmanın, sevincin ve hüznün, gitmenin ve dönmenin, kalmanın ve zorunlu gidişlerin yarattığı hikâyeleri hayali bir tren garında buluşturuyor. Denise Bonal’in 1990’ların sonunda yazdığı, Damla Kellecioğlu’nun çevirdiği Kayıp Adımlar oyunu, Türkiye’de ilk kez seyirci karşısına, Efe Eğilmez, Bilge Çınar, Elif Sözer, Zeynep Özden uyarlamasıyla çıkıyor.