Coldwell Banker hızla yükseliyor

Coldwell Banker hızla yükseliyor

Avrupa'nın en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri olan Coldwell Banker, hedeflerini açıkladı

Türkiye'de 2013 yılının Nisan ayından beri faaliyet gösteren ünlü gayrimenkul şirketi Coldwell Banker, hedeflerininin üstünde olduklarını ve bu hedefleri genişletmek istediklerini söyledi.

 

Toplantıya Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş ve Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer katıldı. Toplantıda açıklamalar yapan iki isiim Türkiye'nin Avrupa'daki en büyük pazarı olduğunu söyledi.

Coldwell Banker'ın dünyada çok köklü bir şirket olduğunu ve giderek kendilerini geliştirmek istediklerini söyleyen Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş yaptığı konuşmada ''2 yıl içerisinde, gayrimenkul danışmanlık sektörünün parlayan bir yıldızı haline geldik.'' dedi.

Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer, dünyada en yüksek fiyatlı satışın kime ve nerede yapıldığı sorusuna ise Amerika Birleşik Devletleri'nde bir isme yapıldığını ve müşteri gizliliği nedeniyle müşterinin isminin verilemeyeceğini söyledi.

Türkiye'deki gayrimenkul pazarını da değerlendiren Gökhan Taş, 2014 yılının, Cumhuriyet tarihinde en çok tapu satışı yapıldığı yıl olduğunu söyledi. 2015 yılında 7 Haziran seçimi sonrası faizlerin düşeceğini ve sektörde büyük bir gelişimin yaşanacağını açıkladı.

HABER3// BURAK KARAKAŞ