Döşemealtında Atık Pilleri Topladılar Labaratuvar Seti Kazandılar

Döşemealtında Atık Pilleri Topladılar Labaratuvar Seti Kazandılar

Döşemealtı Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan "Atık Pilleri Toplayalım Hep Beraber Kazanalım" kampanyasında en fazla pil toplayan Kömürcüler İlköğretim Okulu'na fen derslerinde kullanılmak üzere Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından laborat

- Döşemealtı Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan "Atık Pilleri Toplayalım Hep Beraber Kazanalım" kampanyasında en fazla pil toplayan Kömürcüler İlköğretim Okulu'na fen derslerinde kullanılmak üzere Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından laboratuvar seti hediye edildi.

Döşemealtı Belediyesi'nin koordinasyonunda ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda gerçekleştirilen kampanyada 307 kilogram pil toplayan Kömürcüler İlköğretim Okulu en fazla atık pil toplayan okul oldu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Temizlik İşleri Müdürlüğü kontrolünde düzenlenen "Atık Pilleri Toplayalım Hep Beraber Kazanalım" kampanyasında birinci olan Kömürcüler İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve okul yönetimiyle bir araya geldi. Öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Başkan Genç, okulun fen bilgisi derslerinde kullanılmak üzere laboratuvar seti hediye etti.

Başkan Genç, "Bu güzel ve çevreci kampanyanın hedefi bildiğiniz gibi son derece tehlikeli olan atık pillerin çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmesinin sağlanmasıdır. Bu da ancak kontrollü ve duyarlı bir şekilde toplanmasıyla olur. Sizler bu konuda güzel bir iş başardınız ve atık pilleri bir araya toplamak suretiyle Döşemealtı İlçemiz de en fazla atık pil toplayan okul ünvanını kazandınız" dedi.

Okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını da dinleyen Başkan Genç, ana sınıfının akan çatısının belediye imkanlarıyla yenilendiğini, peyzaj, çevre düzenlemesi ve futbol sahasının yapılması konusunda da her türlü desteği vereceklerini söyledi.

DÖŞEMEALTI'NDA ATIK PİLLERİ TOPLADILAR LABARATUVAR SETİ KAZANDILAR

DÖŞEMEALTI'NDA ATIK PİLLERİ TOPLADILAR LABARATUVAR SETİ KAZANDILAR

DÖŞEMEALTI'NDA ATIK PİLLERİ TOPLADILAR LABARATUVAR SETİ KAZANDILAR