Futbolculardan İlginç Protesto

Futbolculardan İlginç Protesto

1. Amatör Lig B Grubu'nda Sadıkbeyspor ile Değirmenayvalıspor arasında oynanan mücadelede Değirmenayvalısporlu futbolcular hakemin haksız yere kırmızı kart gösterdiğine ve maçı adaletsiz yönettiğini düşünerek maçın son 5 dakikasında topa dokunmayarak ilgi

- 1. Amatör Lig B Grubu'nda Sadıkbeyspor ile Değirmenayvalıspor arasında oynanan mücadelede Değirmenayvalısporlu futbolcular hakemin haksız yere kırmızı kart gösterdiğine ve maçı adaletsiz yönettiğini düşünerek maçın son 5 dakikasında topa dokunmayarak ilginç bir protestoya imza attılar.

1. Amatör Lig B Grubu'nda oynanan Sadıkbeyspor-Değirmenayvalıspor maçı olaylı son buldu. Maçın 55. dakikasında frikik kazanan Sadıkbey takımı, frikiği kullandıktan sonra topu kontrol etmek isteyen Değirmeayvalıspor kalecisi Ömer’in rakibine sert müdahalede bulunduğunu tespit eden maçın hakemi Ali Osman Tunç, penaltı noktasını gösterdi ve kaleciye kırmızı kart çıkardı. Aynı zamanda kırmızı karta tepki göstererek sahaya giren Değirmeayvalıspor’un antrenörü Rıza Şimşek’i de bu hareketinden dolayı tribüne gönderdi. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan Değirmenayvalıspor, 3-2 geriye düştüğü maçta bir gol atma ümidiyle yüklendi.

Sadıkbey ceza sahasında yere düşürülen Ozan’ın pozisyonuna da penaltı düdüğünü çalan hakem, penaltıyı gole çeviren Ali’nin sevinci sırasında küfür ettiğini tespit ederek bir kez daha kırmızı kartını çıkardı. Sadıkbeyspor’un 6-3 kazandığı maçı 9 kişi tamamlayan Değirmenayvalıspor futbolcuları maçın son 5 dakikasında topa dokunmayarak maçın hakemi Tunç’u protesto etti. Bu sırada sahaya teknik heyette girerek hakeme tepkilerini gösterdi.

Olaylı maçın ardından Değirmeayvalıspor Kulüp Başkanı Akif Çivi, İl Hakem Kurulu'nun artık hakemlerin adaletsizliğini görmesi gerektiğini belirterek, "Biz her maçta bu tür olaylarla karşılaşıyoruz. Biz son sıradayız diye idareten bir hakem atanıyor. Hakem maçı katlediyor. Artık bu duruma bir dur denmesi gerekiyor" dedi.