İki Çocuğunun Annesini Bıçaklayarak Öldürdü

İki Çocuğunun Annesini Bıçaklayarak Öldürdü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklanan iki çocuk annesi 23 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklanan iki çocuk annesi 23 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Zanlının, eşini öldürmek için cezaevinden kaçtığı öğrenildi.

Vaka, Örnekköy semti 7419/1 Sokak, 13 numarada öğle saatlerinde meydana geldi. Eşi Ş.İ.'den uzun süredir ayrı yaşadığı öğrenilen Damla İbru, dedesini ziyarete gitti. Eşinin İzmir'de olduğunu öğrenen Ş.İ., iddiaya göre Menemen Açık Cezaevi'nden kaçıp onun kaldığı eve, açık olan kapısından girdi. Uyuyan eşi İbru'ya bıçakla saldıran Ş.İ., daha sonra kaçtı. Ağır yaralanan İbru, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı fakat kurtarılamadı. Daha önce hakkında koruma kararı verilen ancak şu an herhangi bir koruma bulunmadığı öğrenilen genç kadının ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Polis ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Çocukların ise Konak ilçesi Yenişehir semtinde oturan, eşinin ailesinde olduğu öğrenildi. Yaklaşık dört yıl önce Ş.İ. ile evlenen Damla İbru'nun, şiddet gördüğü gerekçesiyle 1.5 yıl önce boşanma kararı aldığı, davanın halen devam ettiği belirlendi.