Medical Park Antalyaspor’da Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Medical Park Antalyaspor’da Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

– Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Medical Park Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen akşam antrenmanına dünkü antrenmanda el parmağından sakatlanan ve bugün ameliyat olan Mehmet Sedef, sakatlığı devam eden kaleci Hakan Arıkan katılmadı. Yorgun olan ve dinlendirilen Diarra salona çalıştı.

Antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-beyazlılar 5’e 2 pas çalışması yaptı. Ardından şut çalışması ve kanat organizasyonları çalışan kırmızı-beyazlıların antrenmanı 1,5 saat sürdü. Antrenman sonrası Uluslararası Antalya Üniversitesi, Uluslararası Spor Kulübü öğrencileri futbolcular ve teknik direktör Özdilek’e baklava ikram etti. Öğrenciler futbolcular ve Özdilek ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Sivasspor karşılaşması ile ilgili olarak ise, “Sivasspor deplasmanı önem verdiğimiz deplasmanlardan birisi. Ligde son haftalara hızla yaklaşıyoruz. Sivasspor maçında puan yada puanlar almaya gidiyoruz. Zor deplasman, hava şartları da soğuk onun bilincindeyiz. Sivasspor’un da puana ihtiyacı var. Ligdeki her maç final gibi. Bizimde şuan bulunduğumuz yeri korumak ve ligi üst sıralarda bitirmeye çalışıyoruz. Teknik heyet, futbolcularımız ve camiamız Sivas maçından puan almayı hedefliyor” şeklinde konuştu.