Nureddin Nebati, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Nureddin Nebati, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, birinci sıradan milletvekili adayı gösterildiği Şanlıurfa'da seçim gezilerini...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, birinci sıradan milletvekili adayı gösterildiği Şanlıurfa'da seçim gezilerini sürdürüyor. Yoğun ilgi ile karşılanan Nebati, "Ey Allah'ım bu bayrağımızı yere düşürme. İki yıldır süren barış sürecini ezeli ve ebedi eyle" diyerek dua ettiğini söyledi.

Nebati, seçim bölgesindeki gezisini Ceylanpınar ilçesinin ardından, memleketi Viranşehir ilçesi ile sürdürdü. Viranşehir'de de davul zurna ve kurbanlarla karşılanan Nebati, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ilçe belediye başkanları ve diğer milletvekilleri adaylarını Viranşehirlilerle tanıştırdı. Konuşmasının başında babasının mezarı bulunan Viranşehir'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temsilcisi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yardımcısı olarak geldiğini belirten Nebati, "Allah'a hamd ediyorum, Rabia'daki mazlumların sesi, temsilcisi olarak geldim. Allah'a hamd ediyorum, Gazze'deki yetimlerin sesi olarak geldim. Hizmet yapmış bir partinin temsilcisi olarak geldim. Allah'a hamd ediyorum, topraklarıma, zenginleşmiş bir şehre geldim" diye konuştu.

Yoğun ilgi nedeniyle memnuniyetini dile getiren Nebati, ilginin başta çözüm süreci olmak üzere ülkenin son dönemlerde yaşananlardan kaynaklandığını kaydetti. Muhalefet partilerine seslenen Nebati, "Ey muhalefet duy ve titre. Kardeşliğin, birliğin, beraberliğin, temsilcisi olan AK Parti burada. Şanlıurfa'da 12-0 yapacağız. Biz Ayşelerin annesiyiz. Biz Zübeydelerin kardeşiyiz. Biz Rabia'daki adaletiz. Biz Gazze'deki Müslüman'ın, Hakkari'deki, Şırnak'taki Kürt'ün, Bingöl'deki Zaza'nın, Mardin'deki Süryani'lerin sesiyiz. Biz, hemen şurada toprağı bulunan ve kardeşçe yaşadığımız bu şehirdeki Yezidi'lerin sesiyiz. Biz sizin sesiniz, hizmetkarıyız" dedi.

AK Parti'nin gönlünü açmış milletin temsilcisi olduğunu vurgulayan Nebati, şöyle devam etti:

"Memleketi tehdit eden Gezi olaylarını başlatan paralel yapıcılara karşı dik durmayı bilenleriz. Biz bu ülkenin düşmanlarının inlerine girebilecek güce sahibiz. İhanet şebekelerine karşı, güçlü, ayakta ve dimdik duranlardanız."

Dua ederek konuşmasını bitiren Nebati, "Ey Allah'ım bu bayrağımızı yere düşürme. İki yıldır süren barış sürecini ezeli ve ebedi eyle. Bir daha bizi Kürt, Türk, Arap diye ayıracaklara karşı güçlü eyle. Ey Allah'ım Kürtler Kürtçe rahat konuşsunlar. Müslümanlar, "ben Müslüman'ım, izzet sahibiyim" demeye devam etsinler diye dua ediyorum. Yanı başımızda ateş var. Göç etmek, buraya gelmek zorunda olanlar var. Bizleri birer ensar olarak halk ettin, bir emsal olarak işimizi yapmayı nasip eyle. Etrafımızdaki ateşi durdur. Bu ülkeye ateş sarmaya çalışanlara karşı bizleri güçlü ve müteyakkız eyle" diye dua ediyorum. Amin, amin, amin, amin, amin. Bu ülkedeki Müslümanlar için amin. Amin Gazze'deki Müslümanlar için. Amin Myanmar'daki Müslümanlar için. Amin Saraybosna'daki Müslümanlar için. Amin, dünyadaki Müslümanlar için" dedi.

Konuşmasının ardından Nebati, AK Parti ilçe binasında mahalle muhtarları ve ilçe halkı ile toplantılar yaparak sorunlarını dinledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ilçe belediye başkanları ve milletvekili adayları da esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Taziye evini ziyaret eden Nebati, ilçedeki eski dost ve tanıdıklarıyla da buluşup hasret giderdi.

Kaynak: İHA

text-ad
Adana'da 4,5 büyüklüğünde deprem! Adana'da 4,5 büyüklüğünde deprem! Cübbeli bir dönem sık sık canlı yayın konuğu olduğu Fatih Altaylı'nın tutuklanmasına pek sevindi! Cübbeli bir dönem sık sık canlı yayın konuğu olduğu Fatih Altaylı'nın tutuklanmasına pek sevindi! Huzurevinde damatsız düğün yapmıştı, cansız bedeni ağaçlık alanda bulundu! Huzurevinde damatsız düğün yapmıştı, cansız bedeni ağaçlık alanda bulundu! Serdar Adalı bir yandan, Ali Koç diğer yandan tribüne fırladı! Serdar Adalı bir yandan, Ali Koç diğer yandan tribüne fırladı! Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu 10 yıldır mücadele verdiği hastalığını ilk kez açıkladı Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu 10 yıldır mücadele verdiği hastalığını ilk kez açıkladı İkinci el araç satışında görülmemiş dolandırıcılık: Satılık değil, kiralıkmış! İkinci el araç satışında görülmemiş dolandırıcılık: Satılık değil, kiralıkmış! Bu sefer de üniversitede ''Mustafa Kemal’in askerleriyiz'' soruşturması... Bu sefer de üniversitede ''Mustafa Kemal’in askerleriyiz'' soruşturması... Türkiye yerine İtalya'yı seçen El Turco Can Yaman yeni bir aşka yelken açtı Türkiye yerine İtalya'yı seçen El Turco Can Yaman yeni bir aşka yelken açtı Türkiye'de satılan 2 bebek ve çocuk ürünü toplatılıyor: Listede toplam 16 ürün var! Türkiye'de satılan 2 bebek ve çocuk ürünü toplatılıyor: Listede toplam 16 ürün var! Şu an karşınızda 6 yaşında bir matematik dünya şampiyonu var! Şu an karşınızda 6 yaşında bir matematik dünya şampiyonu var!
Önce kavurucu sıcaklar, ardından yağış... Termometreler 40 dereceyi gösterecek! Önce kavurucu sıcaklar, ardından yağış... Termometreler 40 dereceyi gösterecek! TFF'de deprem! PFDK Başkanı dahil 3 isim istifa etti! TFF'de deprem! PFDK Başkanı dahil 3 isim istifa etti! Prof. Dr. Naci Görür'den uykularımızı kaçıracak 7,0 büyüklüğünde deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür'den uykularımızı kaçıracak 7,0 büyüklüğünde deprem uyarısı! Muharrem İnce yeniden ''baba evi CHP'ye'' katıldı! Kürsüdeki ilk mesajı dikkat çekti! Muharrem İnce yeniden ''baba evi CHP'ye'' katıldı! Kürsüdeki ilk mesajı dikkat çekti! İsrail-İran ateşkesi sonrası yine eller tetiğe gitti! Trump'ın sözleri olay oldu İsrail-İran ateşkesi sonrası yine eller tetiğe gitti! Trump'ın sözleri olay oldu Fatih Altaylı tutuklandığı anları tek tek anlattı: ''Beni getiren polisle sarıldık'' Fatih Altaylı tutuklandığı anları tek tek anlattı: ''Beni getiren polisle sarıldık'' Nihal Candan'ın eski eşi Faruk Çiçek sessizliğini bozdu Nihal Candan'ın eski eşi Faruk Çiçek sessizliğini bozdu İhracat şampiyonuydu: 69 yıllık dev şirket iflasın eşiğinde İhracat şampiyonuydu: 69 yıllık dev şirket iflasın eşiğinde Kuzeninden önceki ay kaybettiğimiz Edip Akbayram hakkında skandal iddia Kuzeninden önceki ay kaybettiğimiz Edip Akbayram hakkında skandal iddia AK Partili başkan komşusuna kurşun yağdırdı! AK Partili başkan komşusuna kurşun yağdırdı!