Pamukoğlu'ndan terörü bitirme formülü

Pamukoğlu'ndan terörü bitirme formülü

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Amasya mitinginde konuştu..

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Bağımsızlığın en kestirme yolu başkasının parasını harcamaktır,bugün yaptıkları budur'' dedi.

BİZİM YAPTIĞIMIZ İŞİN ADI MİLLİ MÜCADELEDİR
Pamukoğlu, partisinin Yavuz Selim Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, ''Bizim yaptığımız işin adı milli mücadeledir'' diyerek, özelleştirmeleri eleştirdi.

''HAKKINI ARAYACAKSIN, HESAP SORACASIN''
Tarım ve hayvancılık ürünlerinin değer kaybettiğini, çiftçinin zor durumda olduğunu savunan Pamukoğlu, şöyle devam etti: ''Ege'de ve Trakya'da çiftçinin tapuları yabancı bankaların kasalarında ipotek altında. Daha neyi bekleyeceksiniz. Bir ülkede yaşayan herkes, o ulusun başına gelen, o devletin başına gelenden bire bir sorumludur. 'Ben oy verdim sonra sırtımı döndüm gittim'le olmaz. Hakkını arayacaksın, hesap soracaksın,peşinden gideceksin. Demokrat olması için insanın önce özgür bir zihne, tok bir mideye sahip olması lazım. Zihin özgür değil, mide açsa ve yürek hafifse o ülkenin insanları demokrat olamaz. Nitekim bu ülkede böyle olmuştur.''

Partilerine yetki verildiğinde ilk yapacakları şeyin tarım ve hayvancılığı öne çıkarmak olacağını vurgulayan Pamukoğlu, iktidarın tarım politikasını eleştirdi.

ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLECEK
Kendilerine yetki verilmesi halinde mazottan vergi alınmayacağını, kapatılan büyük gübre fabrikalarını devreye sokacaklarını söyleyen Pamukoğlu, şunları kaydetti: ''Tohumlar bize ait olacak, maliyeti sıfırlayacağız. Pazara öyle gireceğiz. Eğer bunları yapamazsak bizim çocukların geleceği falan yok. Bayrakları yükselterek bağımsızlık olmaz. Bağımsızlık ve özgürlük, ekonomi bizim elimizde olduğu sürece vardır. Bağımsızlığın en kestirme yolu, başkasının parasını harcamaktır, bugün yaptıkları budur.''

Pamukoğlu, seçilmeleri halinde terörü bir yılda 20 bin gönüllü askerle bitirebileceklerini de öne sürdü.