Tenis turnuvasının birincisi sağlık müdürü oldu

Tenis turnuvasının birincisi sağlık müdürü oldu

Osmaniye'de Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada erkekler kategorisinin birincisi İl Sağlık Müdürü Dr.

Osmaniye'de Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada erkekler kategorisinin birincisi İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz oldu.

Osmaniye Polisevi Tenis Kortunda düzenlenen turnuvaya 25 sporcu katıldı. Tenis İl Temsilcisi Abdullah Çolak, final maçı sonrasında düzenlenen kupa töreninde yaptığı açıklamada, turnuvanın bir hafta sürdüğünü belirtti.

Turnuvayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte organize ettiklerini ifade eden Çolak, ''Tenis turnuvasını, 'Obezite ile mücadele, Koşabiliyorken koş ve dumansız hava sahası' konularına dikkat çekmek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte düzenledik. Güzel bir turnuva oldu. Çekişmeli maçlar izledik. Bu tür turnuvalarla tenis sporunun gelişmesini ve yaygınlaşmasını hedefliyoruz.” dedi.

Osmaniye’de 257 lisanslı sporcularının olduğunu belirten Çolak, “Bu güne kadar çeşitli organizasyonlar yaptık. Bu turnuvamızı da büyük erkekler ve büyük kadınlar kategorilerinde düzenledik. Erkeklerde 17, kadınlarda ise 8 sporcu olmak üzere müsabakalara 25 tenisçi katıldı. Turnuvamıza desteklerini esirgemeyen sayın Valimiz Celalettin Cerrah, Emniyet Müdürümüz Tayfur Erdal Ceren ve kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum.'' diye konuştu

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, turnuvada büyük erkekler kategorisinde şampiyon olan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz ve büyük kadınlar kategorisinde şampiyon olan Sibel Tekin ile dereceye giren sporculara kupa, madalya ve katılım belgesi verdi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'e Tenis İl Temsilciliği tarafından turnuvaya katkılarından dolayı plaket verildi.

Program sonunda, tenis malzemeleri hediye edilen Vali Celalettin Cerrah ve İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren kısa süren bir maç yaptı.
CİHAN