Tkdk Finansman Genel Koordinatörü Oruç’dan Erzurum İl Koordinatörlüğü’ne Ziyaret

Tkdk Finansman Genel Koordinatörü Oruç’dan Erzurum İl Koordinatörlüğü’ne Ziyaret

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Finansman Genel Koordinatörü Deniz Oruç, projelerin son durumları hakkında bilgi almak üzere Erzurum...

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Finansman Genel Koordinatörü Deniz Oruç, projelerin son durumları hakkında bilgi almak üzere Erzurum İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

Genel Koordinatör Deniz Oruç İl Koordinatörü Dr. Atilla Özlü ile mevcut projelerin son durumlarını değerlendirmek üzere yapılan ön görüşmenin ardından Koordinatörlük Birim Amirlerinin, ödeme talep paketi sunacak proje sahiplerinin ve danışman firma temsilcilerinin de hazır bulunduğu İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda projeleri görüşmek üzere bir araya gelindi. Toplantıda katılımcılara projelerin inşaat süreçlerinin hangi aşamada olduğu, makine ekipman alımları ve ödeme talep paketlerinin Kuruma sunulması gerektiği tarihler hakkında Koordinatörlük Birim Amirlerince bilgi verildi. Projelerin son durumları hakkında her bir proje hakkında proje sahibi ve danışmanlardan ayrı ayrı bilgi alan Oruç, yatırımcılardan yılsonuna kalmadan ödeme talep paketlerini bir an önce Kurumumuza sunmaları gerektiğini söyledi. Ardından katılımcılara teşekkür edilerek toplantı sonlandırıldı.

Proje sahipleri ile yapılan toplantı sonrasında Koordinatörlük personeli ile bir araya gelen Finansman Genel Koordinatör Deniz Oruç, Koordinatörlük Uzman ve destek personelini özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ettikten sonra, Ardahan İl Koordinatörlüğünü ziyaret etmek üzere Erzurum'dan ayrıldı.