Uzmanlardan rekor yeni saç teli: 4.160

Uzmanlardan rekor yeni saç teli: 4.160

Modern yaşamın getirdiği stres yükü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bazı sıkıntılara yol açtı.

Bu sıkıntıların en başında erkeklerde oluşan ve hızla artan saç dökülmesi ve kellik sorunu gelmektedir. Kadınlarda da aşırı saç dökülmesi yaşanması sonucu uzmanlar böyle giderse 15 sene içinde kadınların da kellik sorunu yaşayabileceğini belirtti.
Sorun bu kadar büyük olunca dünyanın dört bir yanında saç dökülmesini durdurma ve yeni saç oluşumu için büyük yatırımların yapıldığı saç ürünleri oluşturulmakta. Şu günlerde ülkemizde henüz duyulmayan fakat çok yakında herkesin dilinde olacak, tüm saç uzmanlarının ve dermatologların oldukça başarılı dediği, gelmiş geçmiş en etkili saç çıkarıcı ürün olarak lanse edilen Kerastil Intragen serum 5 ülkenin profesörleri tarafından yaratıldı.

Unutmayın surat farklılığımızın %60 ını saçlarımız oluştururYüzünüze bakan her yüz insanın 64 saçlarınıza bakarak yaşınız ve kişiliğiniz hakkında yargı oluşturur.

BSB cosmetic awards ödüllü 3 içeriğin cosmetic birincileri Özellikle Dünyanın önde gelen Saç ürünleri sitelerinde adına konular açılmış bu ürün artık Türkiye’de