Bar saldırısında ölen Türk kahraman ilan edildi

Bar saldırısında ölen Türk kahraman ilan edildi
Güncelleme:

Almanya'da bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışan Ramazan Öğütlü bir saldırgan tarafındna öldürülmesinin ardından kahraman ilan edildi.

Almanya'da Konstanz kentinde bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışan Ramazan Öğütlü, (51) Iraklı bir saldırgan tarafından öldürülmesinin ardından kahraman ilan edildi. Alman Bild gazetesi, Öğütlü'nün önceki gün çalıştığı gece kulübünü muhtemel bir saldırıdan kurtarırken öldürüldüğünü ve birçok kişinin hayatını kurtararak bir 'kahraman' gibi görüldüğünü yazdı.

Almanya'da oldukça etkili Hells Angels bir motorsiklet grubunun tanınan isimlerinden Björn E., Facebok'tan yaptığı duyuruda, "O, başkalarının hayatı için kendi hayatını verdi, bunun için ona derin bir saygı duymamız gerekiyor. Onun kahramanca davranışına büyük bir saygı ve tanınma hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Almanya merkezli bild.de haber sitesi ise Türkiye kökenli Ramazan Öğütlü'nün sadece işini yaparken, diğer insanların hayatı için öldüğünü yazdı. Almanya'daki saldırı ilk etapta potansiyel bir terör saldırısı olarak düşünülmüş, daha sonra olayın terörle bağlantılı olmadığı açıklanmıştı.

Almanya'nın Konstanz kentinde dün bir diskoya düzenlenen saldırının sebebinin, saldırganın eniştesi olan kulübün işletmecisi ile arasındaki ailevi problemlerden kaynaklandığını duyurdu.

Konstanz Savcısı Johannes-Georg Roth basın açıklamasında saldırganın Irak vatandaşı olduğunu, Almanya'ya 1991 yılında 8 yaşında mülteci olarak geldiğini açıkladı. Eyalet İçişleri Bakanlık Müşteşarı Martin Jaeger saldırının dini motifli bir saldırı olmadığını söyledi.
Saldırganın, 15-20 mermi kullanan M-16 model Amerikan silahlı kuvvetlerinin kullandığı makineli tüfeği saldırganın nereden bulduğu henüz bilinmiyor.

text-ad
Karabük Üniversitesi'nin mezuniyet törenindeki siyahi öğrenciler olay oldu Karabük Üniversitesi'nin mezuniyet törenindeki siyahi öğrenciler olay oldu Trafik magandaları otoyolu savaş yerine çevirdi! Linç girişimi kamerada Trafik magandaları otoyolu savaş yerine çevirdi! Linç girişimi kamerada Çöp evden 4 kamyon çöple birlikte çıkanlar kahretti: Kediler, kaplumbağalar... Çöp evden 4 kamyon çöple birlikte çıkanlar kahretti: Kediler, kaplumbağalar... Netanyahu İran'a açtığı savaşın bitmesi için şartını açıkladı! Netanyahu İran'a açtığı savaşın bitmesi için şartını açıkladı! Süper Lig devinin Hakan Çalhanoğlu için resmi teklif ortaya çıktı! Süper Lig devinin Hakan Çalhanoğlu için resmi teklif ortaya çıktı! Türkiye'nin ünlü AVM'sinde ''adamına göre muamele'' kavgası Türkiye'nin ünlü AVM'sinde ''adamına göre muamele'' kavgası Türkiye bir değerini daha kaybetti: Ünlü oyuncu vefat etti Türkiye bir değerini daha kaybetti: Ünlü oyuncu vefat etti Yargıtay üyesi Türkiye'ye hukuk dersi verdi Yargıtay üyesi Türkiye'ye hukuk dersi verdi Türkiye'nin bir antik sırrı daha kapılarını ziyaretçilerine açıyor Türkiye'nin bir antik sırrı daha kapılarını ziyaretçilerine açıyor Katil keneler bir kez daha can aldı: 3 çocuk annesi kurtarılamadı! Katil keneler bir kez daha can aldı: 3 çocuk annesi kurtarılamadı!
Silivri'deki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulduğu ortaya çıktı Silivri'deki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulduğu ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul'un suç ilçesi Esenyurt'taydı: ''Esenyurt, Esencılıs değildir'' İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul'un suç ilçesi Esenyurt'taydı: ''Esenyurt, Esencılıs değildir'' Tacizcisini öldüren 17 yaşındaki liseli kız öğrencinin cezası bozuldu Tacizcisini öldüren 17 yaşındaki liseli kız öğrencinin cezası bozuldu İsrail şimdi de İran'ı vurdu: Nükleer tesisler hedef alındı! İsrail şimdi de İran'ı vurdu: Nükleer tesisler hedef alındı! La Casa De Papel'in Tokyo'sunun dönüşü muhteşem oldu! La Casa De Papel'in Tokyo'sunun dönüşü muhteşem oldu! Bunaltan sıcaklara yağış molası: Havalar ısınsa da sağanak yağışlar geliyor! Bunaltan sıcaklara yağış molası: Havalar ısınsa da sağanak yağışlar geliyor! TÜİK'in ardından SGK da mahkemelik oldu: Emeklilerin maaşlarını 35 bin TL'ye yükselebilir! TÜİK'in ardından SGK da mahkemelik oldu: Emeklilerin maaşlarını 35 bin TL'ye yükselebilir! Sonunda HPV aşısı için Sağlık Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi! Sonunda HPV aşısı için Sağlık Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi! İsrail, İran'da Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı'nı öldürdü İsrail, İran'da Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı'nı öldürdü Osimhen'in Al-Hilal'i reddedip, Galatasaray'a neden hala ''evet'' demediği belli oldu Osimhen'in Al-Hilal'i reddedip, Galatasaray'a neden hala ''evet'' demediği belli oldu