Çocukken oyun oynadığı arazide 4 milyon TL'lik servet buldu

Çocukken oyun oynadığı arazide 4 milyon TL'lik servet buldu
Güncelleme:

İlginç olay Avustralya'da yaşandı. 27 yaşındaki genç kadın, bundan 15 yıl önce kardeşiyle birlikte koşup oynadığı arazide yaklaşık 4 milyon TL değerinde bir servet buldu...

Batı Avustralya'nın Calgary şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Tyler Mahoney isimli bir kadın ailesini ziyaret ettiği sırada inanılmaz bir keşfe imza attı. Mahoney erkek kardeşiyle 15 yıl öncesinde oynadığı tarlada 100.000 sterlin (yaklaşık 3 milyon 397 bin TL) değerinde altın buldu.

Tyler Mahoney isimli bir kadın erkek kardeşi Reece ile birlikte oynadıkları bir tarlayı yıllar sonra yeniden ziyaret ettiğinde ilginç bir keşif yaptı. Hayatını değiştiren keşfi Mahoney, “Ben ve kardeşimin çocukken oynadığı tarladaydık. Orada çok fazla zaman geçirirdik ama yaklaşık 15 yıldır o bölüme hiç gitmiyordum. Bir altın külçe buldum ve hayatım sonsuza dek değişti” dedi.

 Altının kaynağını bulabilmek için derinlemesine bir araştırma yaptıklarını dile getiren Mahoney, “Kaynağa yakın olduğumuzu biliyorduk; araştırma yapmaya karar verdik. Bu tek kazıdan yaklaşık 100.000 £ değerinde altın elde edildi. Gerçekten büyülü bir andı” dedi.