Reina'nın yerine ne yapılacağı belli oldu

Reina'nın yerine ne yapılacağı belli oldu
Güncelleme:

DEAŞ'ın katliamının ardından dün de yıkım şoku yaşayan Reina'da yeni bir gelişme. Reina'nın yerine yeni bir eğlence mekanı yapılacak.

Habertürk gazetesi yazarı İpek Dural, yılbaşındaki saldırı sonrasında bir daha kapılarını açmamak üzere kapanan Reina’nın yerine ne açılacağını yazdı.

İpek Dural’ın konuyla ilgili yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Dün sabah itibarıyla bir devir tamamen kapandı. Yılbaşında gerçekleşen kanlı terör saldırısının ardından kapılarını bir daha açmamak üzere kapatan Reina, belediye ekipleri tarafından, ‘mevzuata aykırılık’ gerekçesiyle tamamen yıkıldı.

Öte yandan Reina’nın yerine, mal sahibi olan Doğuş Grubu da kendi işletmesini açmak için hazırlıklara başladı.

OTELDEN VAZGEÇİLDİ

Sektörde Doğuş’un burayı otel yapacağı konuşuluyordu ama aslında, Reina’nın olduğu yere, d.ream (Doğuş Restaurant and Entertainment and Management) tarafı, Fenix, Le Petit Maison, Zuma, Da Mario gibi kendi markalarını buluşturacakları bir proje planlıyor.

KENDİLERİ AÇIKLAYACAK

Henüz aynı çatı altına toplayacakları restoranlar netleşmedi, Doğuş Grubu konuyla ilgili yakın zamanda bir açıklama yapacak zaten.

Reina’nın bir dünya markası olmasında konumu önemliydi ama esas önemlisi işletme mantığıydı. Mehmet Koçarslan ve işletme ortağı Ali Ünal tam 16 yıl boyunca Reina’yı dünya şampiyonlar liginin zirvesinde tuttular. Umarım Doğuş da burada aynı başarıyı yakalar.”

Ünlü eğlence mekanı Reina yıkıldıÜnlü eğlence mekanı Reina yıkıldı

 

Habertürk