2 gün önce açılmıştı... İstanbul Adliye Sarayı'nda koronavirüs karantinası!

2 gün önce açılmıştı... İstanbul Adliye Sarayı'nda koronavirüs karantinası!
Güncelleme:

İstanbul Adalet Sarayı’ndaki 6. Tüketici Mahkemesi’nde görevli bir memurda corona virüsü tespit edildi. Mahkeme karantina altına alınırken, çalışanlar da tedbiren izne çıkarıldı. Corona virüsü tedbiri olarak 3 ay boyunca acil işler için nöbet sistemi ile çalışan adliyeler 2 gün önce tamamen açılmıştı.

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 6. Tüketici Mahkemesi bir kalem memurunun corona virüsü olmasının ardından karantinaya alındı. 6. Tüketici Mahkemesi'nde çalışan ve erkek olduğu öğrenilen memurda corona virüsü tespit edilmesinin ardından mahkemenin iki hakimi ve kalem personelleri 14 gün karantinada kalmaları için tedbiren izne çıkartıldı.

KAPIYA YAZI ASILDI

Mahkemenin karantinaya alınmasının sonrasında mahkeme dezenfekte edilirken duruşma salonunun kapısına, “Covid-19 salgını nedeni ile mahkememiz karantina altına alınmıştır. Duruşmalar yapılmayacaktır” yazılı kağıt asıldı.

2 GÜN ÖNCE AÇILDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını dolayısıyla 16 Mart 2020 tarihinden itibaren acil işler haricinde duruşmalar ertelenmişti. Adliyeler 2 gün önce açılmıştı.