Boşanma aşamasındaki eşi çırılçıplak soyup ormana attı!

Boşanma aşamasındaki eşi çırılçıplak soyup ormana attı!
Güncelleme:

Tekirdağ'da iki çocuk annesi 35 yaşındaki genç kadın boşanma davası açtığı eşi tarafından öldüresiye dövüldü. Eşi için defalarca uzaklaştırma kararı aldırdığını anlatan genç kadın "4 kez ölümden döndüm. İşkencelerine devam edip, beni çırılçıplak soyduktan sonra ormanda ölüme terk etti" dedi.

35 yaşındaki Gülşen Y., 41 yaşındaki Bekir Y.'la 2016 yılında evlendi. Tekirdağ'da ikamet eden çift, 3,5 yaşında bir erkek ve 2,5 yaşındaki kız çocukları sahibiydi. Gülşen Y., evlendiğinden beri eşinden psikolojik ve fiziksel şiddet görmeye başladı. Çift, arasında yaşanan tartışmalar bir süre sonra arbedeye dönüşmeye başladı.

DEFALARCA UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Gülşen Y., artan fiziksel müdahalelerden kurtulmak için eşinden ayrılarak, ayrı bir evde yaşamaya başladı. İddiaya göre eş Bekir Y., eşine zarar vermek için araç alım satımı yapan Gülşen Y.'ın satmak için aldığı araçlarına zarar vermeye başladı. Öfkeli koca, eşinin dükkanına ait araçları benzin dökerek yaktı ve eşine gözdağı vermeye devam etti. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran Gülşen Y., defalarca eşine uzaklaştırma kararı aldı.

BOŞANMA DAVASI DA AÇTI

Yaşadıkları karşısında mağdur kadın, Tekirdağ Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtı. Geçtiğimiz günlerde eşini arayan Bekir Y., çocuklarını görmek için eşinin yaşadığı eve gelmek istedi. Genç kadın, eşinin teklifini kabul etti. Eve gelen baba Yakar, boşanmak üzere olduğu eşi odaya çağırıp, kilitledikten sonra darp etmeye başladı. Genç kadının boğazını sıkan gözü dönmüş adam, karısını yumruk darbeleriyle darp edip, genç kadının burnunu kırdı, göz korneası zarar gördü, alnında beze ve çatlak meydana geldi. Elini ittirip eşinin yumruklarından kurtulan mağdur kadını aile bireyleri ölümden kurtardı.

Gülşen Y., 'Eşim çocuklarını görmek istedi. Eve geldi. Odaya kapattı ve çırpındım. 4 kez ölümden döndüm. Defalarca uzaklaştırma kararı aldırdım. 3,5 yaşındaki oğlumun önünde boğazıma bıçak dayadı. Daha öncede beni ıssız ormana götürüp çırılçıplak soyduktan sonra ormanda terk etti. Pandemi nedeniyle hükümlü olduğu cezaevinden salıverildi. Can güvenliğim yok. Ben öldükten sonra cezaevine alacaksanız evlatlarıma kim bakacak? 'diye konuştu.

Sabah